Udskiftning i Dansk Sygeplejeråds topledelse

formaend.jpg

Udskiftning i Dansk Sygeplejeråds topledelse

Sygeplejerskerne har været i den digitale stemmeboks, og stemmerne er nu talt op. Dorthe Boe Danbjørg er valgt som ny 2. næstformand og Anni Pilgaard er genvalgt som 1. næstformand. De to næstformænd skal sammen med formanden stå i spidsen for Dansk Sygeplejeråd i de næste fire år.

> Læs mere menneskekaede.jpg

Sorgens dag i Region Sjælland

Forud for fyringerne på sygehusene i Region Sjælland demonstrerede medarbejderne i tavshed for at markere deres utilfredshed. Flere end 345 læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andre ansatte på Sjællands Universitetshospital i Køge dannede sammen en lang kæde gennem sygehusets vandrehal for at vise deres bekymring for patienterne.

> Læs mere hellehelle.jpg

Skaffede medlem over 52.000 kr. tilbage i forkert beregnet løn

Løntjek-kampagne går i gang i uge 46 og 47 over hele landet. Helle Eriksen er en af de mange tillidsrepræsentanter, som året rundt fungerer som løndetektiv på sygeplejerskernes vegne. For nylig kunne hun fortælle en kollega, at hun ville få over 50.000 kroner tilbage på grund af en forkert lønindplacering.

> Læs mere studerende1.jpg

Flere sygeplejersker kan skaffes blandt de unge

Hvor finder man flere sygeplejersker i en tid, hvor stort set ingen sygeplejerske går ledig? Ét svar kan være at øge optaget på sygeplejerskeuddannelsen. I så fald står 1.300 personer klar til at træde over dørtærsklen på sygeplejeskolerne.

> Læs mere