Det bedste folkemøde hidtil

Tobias.jpg

Det bedste folkemøde hidtil

Et fremragende folkemøde er slut, og Dansk Sygeplejeråd kan se tilbage på en række forrygende arrangementer i Det Fælles Sundhedstelt. Det var været det hidtil bedste folkemøde, siger formand Grete Christensen.

> Læs mere

 

 

Sygeplejersker kan redde familielægen

De alment praktiserende læger skal overlade nogle af deres opgaver til sygeplejersker. Det kan lette lægemanglen, men samtidig er der brug for en specialuddannelse i klinisk sygepleje, siger næstformand Anni Pilgaard.

> Læs mere

 

Grete Christensen rykker op ad magtlisten

Dansk Sygeplejeråds formand er den 13. mest magtfulde sundhedsaktør i Danmark. Det konkluderer Dagens Medicin, der netop har udgivet en ny magtliste – endnu en gang med Bent Hansen i toppen.

> Læs mere

 

gretechristensendemensdebat.jpeg

Demens er en sygdom, ikke en tilstand

Grete Christensen tog hul på Folkemødet 2017 med en debat om fremtidens demensvenlige Danmark. Demens er en sygdom, der kræver behandling af veluddannede fagpersoner, lød hendes budskab.

> Læs mere

 

 

 

 

Manglende samarbejde går ud over multisyge

Sundhedsvæsenet er ikke gearet til at behandle de mange patienter, der lider af flere kroniske sygdomme. Årsagen er siloopdeling og manglende samarbejde på tværs af sektorer, mener Grete Christensen.

> Læs mere

 

Ledere kan andet end at overholde budgetter

Lederne i det offentlige er blevet handlingslammede, fordi de kun bliver målt på økonomien. Giv dem frihed, og resultater bliver mere innovation og bedre arbejdsmiljø, lyder budskabet fra fem organisationer under Folkemødet.

> Læs mere

 

Qvortrup.jpg

Sundhedsteltet åbnede med en heftig mediedebat

Er dårlig sundhedsjournalistik ved at tage livet af danskerne? Sådan lød spørgsmålet, da fremtrædende sundhedsfolk og mediefolk debatterede mediernes rolle i kampen for sundhed under åbningsdebatten i Det Fælles Sundhedstelt på Folkemødet.

> Læs mere

 

 

 

 

Strid om privat velfærd er en værdidebat

Ønsker vi et sammenhængende samfund med stærke velfærdsydelser til alle? Hvis ja, så er vi nødt til at fastholde velfærden på offentlige hænder, sagde Grete Christensen under debat på Folkemødet.

> Læs mere

 

Organisationer grillet til omvendt samråd

Hvad sker der, hvis man lader politikere og organisationer bytte roller, så det er politikerne, der stiller de kritiske spørgsmål? Forsøget blev gjort i Det Fælles Sundhedstelt under Folkemødet.

> Læs mere