Fire dage med sundhed på Folkemødet

GreteChristensenFolkemoede.jpg

Fire dage med sundhed på Folkemødet

Igen i år deltager Dansk Sygeplejeråd i et væld af arrangementer under Folkemødet på Bornholm. Her kan du få et overblik over, hvor du kan møde os.

> Læs mere

 

 

 

 

Økonomiaftale uden store visioner mellem regering og regioner

Regeringen vil ikke det bedste for patienterne, konstaterer Grete Christensen, efter en ny økonomiaftale med regionerne fastholder det udskældte krav om produktivitetsstigninger.

> Læs mere

 

Tillidsfolk varmer op til OK18

Tillidsrepræsentanter fra Sundhedskartellets organisationer tog fredag hul på forløbet frem mod næste års overenskomstforhandlinger. Regioner og kommuner kom til mødet i Odense uden løfter.

> Læs mere

 

RasmusHornLanghoff.jpg

Ligelønspris går til ligestillingsordfører

Folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff får Sundhedskartellets ligelønspris for sin daglige kamp for at få politikerne på Christiansborg til at anerkende ligelønsproblematikken.

> Læs mere

 

 

 

 

Danskerne: Sats på velfærd frem for skattelettelser

Et flertal af danskerne mener, at det økonomiske råderum skal bruges til at styrke velfærden frem for at lette skatten. Lyt til befolkningen, lyder opfordringen fra Grete Christensen til politikerne.

> Læs mere

 

KvindeloebKoebenhavn.jpg

1.400 sygeplejersker løber kvindeløb

Der kommer gang i benene på de 1.400 sygeplejersker, som deltager i ALT for damernes Kvindeløb. De kan både løbe om kap med formand Grete Christensen og få en snack og en snak med den lokale kreds.

> Læs mere

 

 

 

 

Vil vi skære eller styrke velfærdssamfundet?

De private velfærdstilbud vinder frem på bekostning af det offentlige. Det går ud over sammenhængskraften i samfundet, skriver 36 organisationsformænd med Grete Christensen i spidsen. De opfordrer regeringen til at satse på velfærden.

> Læs mere