Folkemødet 2018: Nedskæringer og meningsløse krav ødelægger motivation

FolkemodeDorteStrandbar.jpg

Nedskæringer og meningsløse krav ødelægger motivation hos de ansatte

Hvis ledere skal udføre dårlige politiske beslutninger har de ikke en chance for at skabe motivation, siger DSR's næstformand, Dorte Steenberg på Folkemødet.
> Læs mere

Fælles økonomi og ledelse er vejen til sammenhæng

Hvordan skaber man sammenhæng i forløb for patienterne og styrker det nære sundhedsvæsen? Det er et af sundhedsområdets store temaer for tiden – og var det også ved en debat på Folkemødet.
> Læs mere

FolkemodeAnniAkut.jpg

Hænger det sammen?

Hvordan skabes der sammenhæng mellem kommunal og regional akutsygepleje? Det spørgsmål var omdrejningspunktet ved Dansk Sygeplejeråds debat på Folkemødet.
> Læs mere

Læring er vigtigere end kontrol i patientsikkerhedsarbejdet

Sundhedsvæsenet drives af mennesker, og der kan ske fejl. Men hvordan minimerer man bedst fejl til gavn for patientsikkerheden – er det gennem stram kontrol fra myndighederne eller gennem en åben læringskultur?
> Læs mere

FolkemodeGretePsykiatri.jpg

Forebyggelse, sammenhæng og et løft kan give en moderne psykiatri

Under titlen 'moderne psykiatri – hvordan sikrer vi en god mental sundhed' inviterede Danske Regioner, Lægeforeningen og Dansk Sygeplejeråd til debat om psykiatrien.
> Læs mere

Enighed om at aftalemodel skal justeres

Der er behov for at justere den danske aftalemodel for at undgå de mange offentlige konflikter. Det var der enighed om, da Folkemødet debatterede fremtidens aftalemodel.
> Læs mere

FolkemodeDiabetesprisVejle.jpg

Sygeplejersker får ny diabetespris

Det udgående sygeplejeteam i Vejle Kommune får Diabetesforeningens nystiftede Handlingspris. Prisen blev uddelt på Folkemødet på Bornholm.
> Læs mere