Fritvalgs-udspil ”virker som en gang varm luft”

greteROED4.jpg

Fritvalgs-udspil ”virker som en gang varm luft”

Dansk Sygeplejeråd mener, at regeringens udspil om frit valg underminerer ældreindsatsen og vil give et fragmenteret sundhedsvæsen. "Det ligner et skjult forsøg på at få flere private leverandører i spil på et skrøbeligt område," siger formand for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen.

> Læs mere

 

Syge turister skylder sygehusene millioner af kroner

Regionerne har sidste år behandlet syge udlændinge for 428 millioner kroner på danske sygehuse. Men de har ikke fået inddraget pengene. Der kunne være ansat mange sygeplejersker for de penge, mener Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere

sundhedspleje3.jpg

Sundhedsplejersker: Babyluger kan ikke stå alene

Efter fundet af et babylig udtrykkes der fra politisk side ønske for at oprette babyluger, hvor mødre anonymt kan aflevere uønskede børn, så sundhedspersonale kan tage sig af dem. Men der skal også en forebyggende indsats til, mener sundhedsplejersker.

> Læs mere

 

79 sygeplejerskekandidater klar til kommunal- og regionsvalg

Der er ikke længe til, at der skal vælges kommunal- og regionsrådspolitikere for de næste fire år. I alt 79 af Dansk Sygeplejeråds medlemmer stiller op til regions- og kommunalvalg.

> Læs mere

 

Gode erfaringer med hjælp til det psykiske arbejdsmiljø

Ny række af artikler følger op på arbejdsmiljøindsats på regionale arbejdspladser og udkommer i anledningen af, at uge 43 er europæisk arbejdsmiljøuge.

> Læs mere