Holbæk Sygehus får tiltrængt pusterum

holbaeksygehuslille.jpg

Holbæk Sygehus får tiltrængt pusterum

Medicinske patienter fra Lejre og Roskilde skal fremover visiteres til sygehuset i Køge i stedet for til Holbæk Sygehus. Den beslutning har formandskabet i Region Sjælland taget et par uger efter, at afdelingen fik tildelt en række påbud fra både Arbejdstilsynet og Styrelsen for Patientsikkerhed.
> Læs mere

 

SLSformandskab2018bjarkelindemann.jpg

Fremtidens sygeplejersker får ny formand

Den nyvalgte formand for SLS mener, at man på uddannelsesstederne og fra politisk side undervurderer, at de studerende er nøglen til fremtiden.
> Læs mere

 

Sygeplejersker tjekker sygeplejersker

Da embedslægens rutinemæssige tilsynsbesøg på plejehjem blev afskaffet i 2016, besluttede Frederikshavn Kommune at fortsætte de faste kontroller ved at lade sygeplejersker tjekke hinanden med mellemrum. Både sygeplejersker og Ældresagen er positive.
> Læs mere

 

Kronisk overbelægning koster liv

I marts 2018 var der flere patienter end senge på hver femte hospitalsafdeling. Selv om overbelægning på de danske hospitalsgange desværre er et velkendt problem, var antallet det højeste i fire år – til stor frustration for personale og patienter.
> Læs mere

 

stressmodelfoto.jpg

Rapport viser stor sammenhæng mellem arbejdspres og stress

En ny rapport sætter fokus på det psykiske arbejdsmiljø blandt offentligt ansatte. Rapporten slår blandt andet fast, at de ansatte oplever højere arbejdspres og mere stress end lønmodtagere generelt.
> Læs mere