Imagekampagne kickstartet med video

Imagekampagnevideo1.png

Imagekampagne kickstartet med video

Dansk Sygeplejeråd vil sætte fokus på sygeplejerskernes kompetencer og de værdier, der bærer faget. En Facebook-video følges op af en kampagne i gadebilledet, og som opfordrer sygeplejersker til at dele historier på #sejsygeplejerske

> Se video

 

Kampagne sætter fokus på sygeplejerskers faglighed og værdi

Sammen med en kampagnevideo lanceres hashtagget #sejsygeplejerske, hvor medlemmer og andre kan fortælle historier fra hverdagen, der viser sygeplejerskers store værdi – og fortæller hvor seje sygeplejersker er.

> Læs mere

 

OK18: Der forhandles stadig på statens område

CFU og Finansministeriet fortsætter de forhandlinger på statens område, som de andre områder afventer, før de vil gå videre.

> Læs mere

 

Sygeplejersker kan nu tage ny specialuddannelse

Sundhedsministeren åbner for en styrket indsats mod det øgede pres fra kroniske patienter og psykisk syge med en ny specialuddannelse for sygeplejersker i kommuner og almen praksis.

> Læs mere

folketingeteksterioeryu2f0797fotografand

Vigtigt udspil fra Enhedslisten og Alternativet i arbejdet med ligeløn

Der er optøning på Christiansborg i arbejdet mod ligeløn. Enhedslisten stiller med tilslutning fra Alternativet forslag om en ekstraordinær pulje til ligeløn. Men fire store fagforbund opfordrer flere politiske partier til at træde med på speederen.

> Læs mere

 

Ny hovedorganisation er kommet et skridt nærmere

FTF, som Dansk Sygeplejeråd er medlem af, har taget næste skridt mod en fusion med LO. Det samme har LO. ”En fusion vil sikre, at sygeplejerskerne er med ved det bord, hvor de centrale beslutninger bliver taget,” siger DSR’s formand.

> Læs mere