Kongres 2018: Stolt. Stærk. Sammen. Sygeplejerske.

_18D0507w.jpg

Åbningstale kalder på forebyggelse, specialuddannelser og tryghed

Sygeplejerskernes kongres i Nyborg blev åbnet med fællessang, nye paroler og en opfordring til at indrette sundhedsvæsenet, så det giver bedre mening for borgerne.

> Læs mere

kongres-synergi1_Thyra.jpg

Nærhed og sammenhæng skal styre sundhedsvæsenet

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), og ældreminister Thyra Frank (LA) var inviteret til åbningen af Dansk Sygeplejeråds ordinære kongres i Nyborg.

> Læs mere

Mangelfuld organisering presser den kommunale sygepleje

Ny rapport om kompleksitet i den kommunale sygepleje dokumenterer, hvordan sygeplejersker har svært ved at udføre deres job i et sammenstød mellem socialt udfordrede borgere og en organisering bredt i sundhedsvæsenet, der vanskeliggør opgaveløsninger.

> Læs mere

KongresNyt_OK18resultat.jpgOK18 resultatet blev godkendt af kongressen

Formand Grete Christensen kaldte det syv uger lange forløb i forligsinstitutionen for en ekstraordinær proces, som endte med et mindre gennembrud. Resultatet blev godkendt af en helt enig kongres. Nu sendes resultatet ud til urafstemning blandt medlemmerne.

> Læs mere

KongresNyt_SygeplejeetiskRaad.jpgSygeplejeetisk Råd får ny formand

Et af punkterne på førstedagen ved Dansk Sygeplejeråds ordinære kongres var valg af nye medlemmer til Sygeplejeetisk Råd, og her var et formandsskifte og syv nye medlemmer den helt store nyhed.

> Læs mere


Sygeplejerske vinder Demensprisen 2018

Demenssygeplejerske Nina Kjær Jensen fra Videnscenter for Demens i Aalborg har været en af initiativtagerne til ’huskedagen’ og til pårørendegrupper for demente.

> Læs mere