Ledere skal ikke have 100 medarbejdere under sig

papirarbejdesygeplejersker.jpg

Ledere skal ikke have 100 medarbejdere under sig

Udspil om ledelse i den offentlige sektor blotlægger, at lederne har alt for mange medarbejdere. De sygeplejefaglige ledere har ikke tilstrækkelig tid til medarbejdere.
> Læs mere

Hænger det sammen for dig? Mød DSR på Folkemødet

Dansk Sygeplejeråd er med på Folkemødet på Bornholm den 14. - 17. juni. Her sætter vi fokus på sygeplejerskers vigtige rolle med at skabe sammenhæng i sundhedsvæsenet.
> Læs mere

Overbelægning på dagsordenen ved åbent samråd

Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg havde tirsdag den 12. juni indkaldt sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) i åbent samråd om overbelægning på hospitaler.
> Læs mere

ok18forligsen.jpg

Stort ja til OK18 fra sygeplejerskerne

Medlemmerne i Dansk Sygeplejeråd, har stemt ja til det forlig, der blev indgået ved OK18. Dermed træder overenskomsten i kraft med virkning fra 1. april.
> Læs mere

Specialsygeplejersker er en del af løsningen i almen praksis

Dansk Sygeplejeråd tager positivt imod sundhedsministerens udspil til en styrkelse af almen praksis. Organisationen hilser planerne om en styrkelse af sygeplejerskernes rolle velkommen.
> Læs mere

hjemmesygeplejersketolke.jpg

Tolkegebyr er som et valg mellem flyverdragt og diabetesmedicin

Nyt gebyr på tolkebistand skaber helt unødvendig ulighed i sundhed og rammer en gruppe nydanskere, der i forvejen kæmper med helbredet og psykosociale problemer.
> Læs mere

Patientinddragelse er drivkraft for udvikling

Patienterne bliver mere trygge, og der sker færre fejl, når de bliver taget med på råd. Det vurderer otte ud af ti læger og sygeplejersker i en ny rapport.
> Læs mere

Økonomiaftalen for regionerne dækker ikke behovet

Dansk Sygeplejeråd er kritisk overfor den økonomiaftale regeringen og Danske Regioner netop har indgået. Det er godt at 2 procents effektivitetskravet er væk, og at der bliver givet lidt til psykiatrien, men der er langt fra penge nok.
> Læs mere