Lys forude for personer med demens

plejehjem.jpg

Lys forude for personer med demens

Sundhedsministeren har leveret en bredt favnende handlingsplan på demensområdet, der både fokuserer på udredning, forskning og mere professionel viden hos medarbejderne.

> Læs mere

Mennesker med demens har krav på mere kompetent behandling

Mindre end hver anden sygeplejerske føler sig fagligt rustet til at til arbejde med borgere, der lider af demens. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Sygeplejeråd, hvor formand Grete Christensen understreger, at der er brug for et fagligt løft til de ansatte, der arbejder med demens.

> Læs mere

S-udspil lægger op til kurskifte i ledelsen af den offentlige sektor

Flere ressourcer til forebyggelse, faste mål og budgetter over en flerårig periode samt et større ledelsesrum til de faglige ledere er vigtige pejlemærker i Socialdemokratiets reformudspil.

> Læs mere

Kvindepris går til sygeplejerskerne

Sygeplejerskerne modtager som den første faggruppe ALT for damernes Kvindepris 2016.

> Læs mere

Dyrt at fyre leder-tillidsrepræsentant

For første gang er en leder-tillidsrepræsentant blevet fyret i Region Nordjylland. Men beskyttelsen af dette erhverv er nu blevet bekræftet - fyringen kommer til at koste regionen dyrt.

> Læs mere

Sundhedscenter sikrer sundhed for Swazilands sygeplejersker

Sundhedscenter i Swaziland fejrer 10 år med sundhedsstøtte til sygeplejersker og deres familie med bidrag fra Dansk Sygeplejeråds Solidaritetsfond.

> Læs mere

Hvornår har du sidst opdateret din medlemsprofil?

Vi vil gerne vide mere om dig, så vi som organisation er bedre rustet til at hjælpe dig. Derfor opfordrer vi dig til at at opdatere din medlemsprofil. Du kan stadig nå at vinde biografbilletter, hvis du gør det nu.

> Læs mere