Ministerudvalg skal løse problemer med videndeling

Fingrepaatastatur1.jpg

Ministerudvalg skal løse problemer med videndeling

Kvaliteten af pleje og behandling af patienter presses af, at sundhedsvæsenets medarbejdere er dårligt stillet i forhold til at dele oplysninger om patienterne. Det skal udvalget for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen finde løsninger på, siger Grete Christensen formand for Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere

Dansk Sygeplejeråd tager afstand fra øget sporing

En ny rapport fra Sundhedsdatastyrelsen lægger op til mere anvendelse af såkaldt personale-sporing. Sygehussamarbejdet - som Dansk Sygeplejeråd er en del af - siger nej tak i en direkte henvendelse til sundhedsministeren.

> Læs mere

Massiv medieomtale af arbejdspres på sygehusene

DR2-indslag om arbejdspres på sygehusene blev vist over en million gange på Facebook og fulgt op med stort fokus i medierne om problemerne med travlhed på sygehusene.

> Læs mere

”Vi er på vej mod en nedsmeltning”

Grønthøsteriet på sundhedsområdet er uholdbart. Det slog formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen fast, da hun deltog i Debatten på DR2.

> Læs mere

Projekt Hjemmekemo får Den Gyldne Skalpel

Sygeplejerskeledet hjemmekemoprojekt har modtaget Dagens Medicins initiativpris Den Gyldne Skalpel.

> Læs mere

Psykiatrien har brug for kvalitet – ikke tvang

Regeringens forslag om en ny tilbudsform for psykisk syge rummer gode elementer, men det løser ikke de grundlæggende problemer inden for psykiatrien.

> Læs mere

Arbejd trygt ude

Ny publikationen stiller skarpt på sygeplejerskers tryghed i mødet med borgeren eller patienten, når arbejdet foregår uden for den faste arbejdsplads. Eksempelvis på gaden eller i borgerens eget hjem.

> Læs mere