Nedsabling af SU vil ramme socialt skævt

boeger.jpg

Nedsabling af SU vil ramme socialt skævt

Regeringens forslag om at halvere uddannelsesstøtten kan blive et gigantisk samfundsøkonomisk selvmål, mener formanden for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen.

> Læs mere

Regeringens 2025-plan vil betyde forringet velfærd

Sygeplejersker får skattelettelse, men har udsigt til at skulle løbe endnu stærkere og arbejde længere, hvis regeringens 2025-plan bliver virkelighed.

> Læs mere

Kræftplan IV rummer store fremskridt for patienterne

Kræftplan IV sætter flotte mål for forebyggelse, behandling og rehabilitering af patienter, men den overser sygeplejerskers koordinerende rolle i det sammenhængende patientforløb.

> Læs mere PressebilledeGretevandret.jpg

Formandsposten i Dansk Sygeplejeråd er i spil til efteråret

Grete Christensen har allerede meddelt, at hun genopstiller til formandsvalget i efteråret, men vil hun få en modkandidat?

> Læs mere

Når arbejdspresset bliver urimeligt

Det sker alt for ofte, at sygeplejersker bliver presset langt ud over det rimelige, når de er på arbejde. Det kom der endnu et eksempel på forleden, da det kom frem, at Køge Sygehus havde fået påbud af Arbejdstilsynet.

> Læs mere

Opråb til politikere om vold på bosteder

En ny type institution vil ikke i sig selv løse problemer med vold på bosteder for psykisk syge. Der er brug for en helhedsorienteret indsats med fokus på bl.a. de ansattes kompetencer og tilstrækkelig kapacitet, lyder det fra en række organisationer.

> Læs mere