Ny vision for psykiatrien i Danmark

gretechristensen222.jpg

Ny vision for psykiatrien i Danmark

Dansk Sygeplejeråd inviterer politikerne på Christiansborg, i regionsråd og kommunalbestyrelser til at sætte gang i en positiv udvikling for mennesker med psykisk sygdom.

> Læs mere

 

 

 

Pulje skal rette op på skævhed i løn

Lønnen i de kvindedominerede fag i det offentlige er stadig alt for lav. Der er brug for en pulje til at rette op på skævhederne, mener Dansk Sygeplejeråds formand, Grete Christensen.

> Læs mere

 

NikolineKlausenSydsudan2.jpg

Tilfældigheder har sendt Nikoline verden rundt

Nikoline Sarsgaard Klausen modtager Florence Nightingalemedaljen for sit arbejde i krigszoner og blandt nogle af verdens fattigste mennesker. Men det var aldrig planen, at det skulle komme så vidt.

> Læs mere

 

 

 

Udlandsarbejde kræver kreativitet og et ubekymret sind

Lindy Lillelund modtager Florence Nightingalemedaljen for sit arbejde som udsendt for Røde Kors, hvor han har stået for alt fra evakuering af sårede i Sydsudan til administration af et afghansk hospital.

> Læs mere

 

DSR til regeringen: Stop produktivitetsræset

Regeringen og regionerne starter de årlige økonomiforhandlinger i dag. Afskaf toprocentskravet, lyder opfordringen fra Dansk Sygeplejeråd

> Læs mere

 

nypsykiatri_015.jpg

Sygeplejersker gør hele verden sundere

I anledning af International Sygeplejerskedag fejrer vi sygeplejerskernes indsats for at opfylde FN’s bæredygtige udviklingsmål. Sygeplejersker spiller en uvurderlig rolle for folkesundheden.

> Læs mere

 

 

Solidt udspil om fremtidens socialpolitik

Et udspil fra KL vil øge sammenhæng i indsatser for borgerne - positivt at den sundhedsfaglige indsats styrkes, mener formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen.

> Læs mere

 

Sundhedsplejersken er afgørende for en god start på livet

Folketingets børneudvalg sætter fokus på effekten af den tidlige indsats over for børn. Sundhedsplejersker spiller en uvurderlig rolle, og der er brug for flere af dem, mener Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere