Dansk Sygeplejeråd hjælper Syriens børn gennem vinteren

Med en donation på 50.000 kr. støtter DSR op om UNICEFs indsamling, der skal sikre vinterhjælp til Syriens børn.

Oprettet: 09.01.2018
Pernille Brandt, pbr@dsr.dk

Vinteren er kommet, Syriens børn fryser og har brug for hjælp. De er kolde, bange, og er fanget midt i en krig, der bare bliver ved og ved.

Dansk Sygeplejeråd har derfor doneret 50.000 kr. til UNICEF, der blandt andet sørger for vacciner og anden medicin til Syriens børn, så de kan holde sig raske gennem vinteren. Pengene kommer fra Dansk Sygeplejeråds Solidaritetsfond, som alle DSR’s aktive medlemmer betaler én krone af deres kontingent til hver måned.

”Vi har valgt at donere 50.000 kr. til UNICEF i år, fordi situationen i Syrien er katastrofal. Børnene er de mest udsatte og har akut brug for hjælp til at kunne stå imod den kolde vinter, som er livsfarlig for dem. UNICEF hjælper med medicin, mad og tæpper til de syriske børn og deres familier, som er på flugt og bor i åbne ruiner eller midlertidige lejre. Dansk Sygeplejeråd er og skal fortsat være med til at hjælpe tusindvis af mennesker verden over i solidaritetens og fællesskabets navn” siger næstformand for Dansk Sygeplejeråd Anni Pilgaard.

 

Støt med 25 kr. og giv 10 børn vacciner

Børn i katastrofeområder er i stor risiko for at blive smittet med livsfarlige sygdomme som fx mæslinger. Du kan også støtte med 25 kr. ved at sende en sms med teksten RASK. For hver donation kan UNICEF give mæslingevacciner til 10 børn.
 

Læs også