Dansk Sygeplejeråds formandsvalg er i gang

Formandsposten for DSR er på valg hvert fjerde år: Det er i år og opstillingsperioden er netop gået i gang. I Dansk Sygeplejeråd kan medlemmer af kongressen stille op til posten frem til den 30. september.

Oprettet: 24.08.2020

Medlemmer af Dansk Sygeplejeråd skal i efteråret 2020 vælge formand for en periode på 4 år og frem til den 30. september er der åbent for opstilling af kandidater til posten. Det er medlemmer af Dansk Sygeplejeråds kongres, der kan stille op til posten som formand.

Sådan foregår valget

Når opstillingsperioden er udløbet, offentliggøres oplysninger om kandidaterne og deres valg-oplæg på dsr.dk.  Hvis der kun er en kandidat, vælges vedkommende uden afstemning.  Hvis der er to eller flere kandidater, kan stemmeberettigede medlemmer stemme i perioden 25. oktober til og med 8. november. Dansk Sygeplejeråds nuværende formand Grete Christensen har meddelt, at hun ønsker at genopstille til posten.

Læs mere på dsr.dk/formandsvalg-2020 om valget og hvordan det foregår

Tjek, at vi har den rigtige e-mailadresse

Medlemmers muligheder for at stemme til valget afhænger bl.a. om DSR har de rigtige oplysninger som fx e-mailadresse. Du kan allerede nu tjekke, at vi har de korrekte oplysninger på dig ved at logge ind på din profil på dsr.dk

Log ind og tjek dine oplysninger på dsr.dk/selvbetjening