DSR-direktør Lars Pram fylder rundt

Dansk Sygeplejeråd administrerende direktør Lars Pram bliver 50 år i dag den 26. november.

Oprettet: 26.11.2020
Mai Brandi Ludvigsen, mlu@dsr.dk

Gennem hele sit arbejdsliv har Lars Pram været drevet af at koble politisk interessevaretagelse med resultater til medlemmerne. I knap tre år har medlemmerne været de ca. 78.000 sygeplejersker i Dansk Sygeplejeråd.

Her foregår en stor del af arbejdet på de indre linjer blandt politikere og beslutningstagere for at forbedre sygeplejerskernes løn- og arbejdsvilkår.

”Lars har med stor energi sat sig i spidsen for sekretariatet i DSR med ønsket om såvel at kunne varetage sygeplejerskernes interesser, som at kunne udvikle vores organisation. Det gør han med viden, indlevelse og empati, som er vigtige egenskaber, vi alle i den politiske ledelse sætter stor pris på. Lars har også formået at sætte nye arbejdsformer på dagsordenen og har på det område fået uventet ”hjælp” fra Covid-19 i ønsket om en mere digital organisation,” siger Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd.

Det er anden gang, Lars Pram er ansat i DSR. Fra 2002-2009 var han chef for det politiske sekretariat. Derudover har karrieren også budt på fem år som direktør for Forbrugerrådet Tænk og inden da fire år som direktør for Kost & Ernæringsforbundet.

Derudover passer Lars Pram en række bestyrelsesposter i blandt andet Fonden Dansk Standard, Hotel Koldingfjord og i den Sygeplejefaglige Forskningsfond.

Fritiden bruger han gerne i naturen, i sommerhuset eller på at rejse ud i verden, når ikke coronapandemien står i vejen. Allerhelst i selskab med sin mand.