DSR siger ja til at genoprette vores fælles velfærd – skriv under!

Ja til velfærd og nej til skattelettelser. Det er budskabet i Danmark for Velfærd, som Dansk Sygeplejeråd er en del af. Skriv under og støt op.

Oprettet: 13.09.2017
Foto: StockSnap

Det er ikke kun sundhedsvæsenet, der skal spare for tiden. Hele den offentlige sektor er presset af manglen på investeringer og endeløse sparekrav, hvor der skal udbydes flere opgaver uden, at der bliver tilført flere tilstrækkelige midler.

For at markere utilfredsheden med denne udvikling, har rigtigt mange allerede skrevet under på, at de ikke vil være med til, at velfærden forringes. Dansk Sygeplejeråd opfordrer alle til at skrive under på Danmark for Velfærds underskriftindsamling, så vi kan sikre, at vi har et velfærdssystem af høj kvalitet fremover.

I Danmark for Velfærd er en række store LO- og FTF-forbund, blandt andre Dansk Sygeplejeråd, BUPL og Danmarks Lærerforening, samt LO Storbyerne gået sammen for at forsvare vores fælles velfærd, lighed og fællesskab, der bliver udsat for et stigende pres. Danmark for Velfærd samler tillidsrepræsentanter fra hele landet, både ansatte i det private og i det offentlige og på tværs af brancher til stormøde den 4. oktober.

Støt op om kampen for den danske samfundsmodel, med fællesskab, lighed og sammenhæng!

Skriv under på www.danmarkforvelfærd.dk