En sygeplejerske mere gi'r liv til flere

Igen i år er DSR og en masse sygeplejersker at finde til Folkemødet i Allinge. Vi sætter fokus på, at "en sygeplejerske mere gi'r liv til flere", og inviterer blandt andet til debat om fremtidens sundhedsvæsen.

Oprettet: 12.06.2019

Folkemødet skydes i gang på torsdag klokken 12.00, og det bliver igen i år med en masse sygeplejersker på pladsen. Folkemødet tager i år udgangspunkt i FN’s verdensmål og Dansk Sygeplejeråd deltager for at fortælle om sygeplejerskernes rolle i at nå tre af målene. Det drejer sig om bedre sundhed og trivsel, ligestilling mellem kønnene og anstændige job. 

Vi holder blandt andet debat om fremtidens sygepleje og er med i debatter om ligeløn, psykiatri, offentlig ledelse og meget mere.

Hvis du også har taget turen til Bornholm kan du finde os i Det Fælles Sundhedstelt på Kæmpestranden (J45) og til debatter rundt omkring på pladsen. I Det Fælles Sundhedstelt kan du møde Dansk Sygeplejeråds kredse, Fagligt selskab for Addiktiv Sygepleje, Fagligt selskab for Sygeplejersker i Kommunerne, Fagligt selskab for Kræftsygeplejersker og Fagligt selskab for Sundhedsplejersker, som står i standen løbende torsdag til og med lørdag. 

Du kan følge med i de spændende debatter på www.dsr.dk/folkemødet, hvor vi opdaterer med seneste nyt om Folkemødet.
Det er også muligt at følge med på Dansk Sygeplejeråds instagram

Se DSR's fulde program