Grete Christensen ny næstformand for FTF

Formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen er blevet udnævnt som næstformand for hovedorganisationen FTF.

Oprettet: 29.08.2017
Maya Bille, mbi@dsr.dk

FTF fik 29. august ny næstformand, da hovedorganisationens forretningsudvalg udpegede Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd, som afløser for den hidtidige næstformand Finansforbundets formand Kent Petersen.

Hun ser frem til fortsætte kampen for velfærden og de mange hårdtarbejdende danskeres vilkår.

”Vi står lige nu i en tid, hvor bl.a. velfærdssystemet og sikkerhedsnettene på beskæftigelsesområdet er under pres. Samtidig har vi en masse dygtige fagprofessionelle, som oplever, at både deres faglighed og arbejdsvilkår er truede. Det er problematikker, vi må løse i fællesskab, og det ser jeg frem til at være med til som næstformand i FTF,” siger Grete Christensen.

FTF er hovedorganisation for 70 faglige organisationer med ca. 450.000 medlemmer i den offentlige og private sektor. Ud over Dansk Sygeplejeråd omfatter FTF også faglige organisationer som bl.a. BUPL og Politiforbundet.

Grete Christensen har siddet i forretningsudvalget siden 2009 og skifter nu titlen som formand for FTF’s udvalg om arbejdsliv ud med titlen som næstformand for hele organisationen. Hun vil som næstformand fortsætte det tætte samarbejde med FTF-formand Bente Sorgenfrey.