Investering i sygeplejersker giver bedre sundhed og økonomi

”Nursing Now Nordic” er de nordiske sygeplejerskeorganisationers svar på den internationale kampagne ”Nursing Now”, der skal skabe politisk opmærksomhed om betydningen af investering i sygeplejersker.

Oprettet: 28.09.2018
Susanne Bloch Kjeldsen, sbk@dsr.dk
De seks formænd for de nordiske sygeplejerskeorganisationer står bag Nursing Now Nordic, se dem i videoen nederst i teksten.

På den nordiske sygeplejerskeorganisations, SSN´s konference på Island i september, blev det besluttet at deltage aktivt i den verdensomspændende kampagne ”Nursing Now”, som er et samarbejde mellem den internationale sygeplejerskeorganisation, ICN, og verdenssundhedsorganisationen, WHO.

Den tre-årige kampagne fra 2018-2020 har som mål at løfte sygeplejerskers status og sætte fokus på sygeplejerskers betydning for sundhed, ligestilling og økonomisk bæredygtighed.

De nordiske lande vil deltage i kampagnen med ”Nursing Now Nordic”. Se videoen, hvor formændene fra de seks nordiske sygeplejerskeorganisationer fortæller, hvorfor det er vigtigt at sætte sygeplejerskers potentiale på den politiske dagsorden. 

Fakta: Kampagnen Nursing Now 

Læs mere om den nordiske sygeplejerskeorganisation