Kom til debat den 8. marts 2020

Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) inviterer medlemmer af Dansk Sygeplejeråd til konference om det kønsopdelte arbejdsmarked og uddannelsesvalg d. 8. marts. Det foregår i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Oprettet: 24.02.2020

Det kønsopdelte arbejdsmarked og uddannelsesvalg er et stort problem, både for den enkelte men også for arbejdsmarkedet og for samfundet som helhed. Dansk Sygeplejeråd er en af 31 faglige organisationer, der i anledningen af Kvindernes Internationale Kampdag er gået sammen om at få løftet den vigtige samfundsopgave det er at skabe et arbejdsmarked, hvor drenge og piger, kvinder og mænd kan udleve deres rømme uden at blive begrænset af sejlivede fordomme om køn og kompetencer. Vi har inviteret politikere, eksperter og repræsentanter for arbejdsgiverne med, for sammen med os at diskutere, hvordan vi modarbejder det særdeles kønsopdelte uddannelsesvalg og arbejdsmarked, der kendetegner Danmark.

Tilmelding på mail til Pia Haandbæk på piha@danskmetal.dk senest 1. marts. Skriv antal voksne/børn, og hvilken by du ønsker at deltage i.

Læs programmet  for din nærmeste storby. 

København

Aarhus 

Odense 

Aalborg