Organisationer kalder til debat om sundhed

Der er brug for en bred og åben debat om udfordringerne i fremtidens sundhedsvæsen. Det er meldingen fra Lægeforeningen, Dansk Sygeplejeråd, FOA, Danske Patienter, KL og Danske Regioner, som sammen inviterer til stort debatmøde. Deltagerne er både patienter, pårørende, politikere, fagpersoner og interesseorganisationer

Oprettet: 26.10.2018
Foto: Nils Lund

Statsministeren bebudede allerede før sommerferien den største reform af sundhedsvæsenet i 10 år. De seks organisationer ønsker i den situation at bidrage til den nødvendige debat om, hvor vores fælles sundhedsvæsen skal bevæge sig hen. Tilsammen repræsenterer Lægeforeningen, Dansk Sygeplejeråd, FOA, Danske Patienter, KL og Danske Regioner alle dele af sundhedsvæsenet, og ambitionen er at sætte fokus på udfordringerne og diskutere forslag til løsninger.

Formålet med debatmødet er, at alle sundhedsvæsenets aktører bliver hørt, så en sundhedsreform kommer til at imødekomme de behov som patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle møder.

Debatten finder sted torsdag den 8. november 2018 fra kl. 12-16 på Axelborg i København. Det er gratis at deltage, og debatformen vil være sådan, at flest mulige kommer til orde.

Program for konferencen vil blive lagt på organisationernes hjemmesider snarest, og her kan man også tilmelde sig.

Læs program
Tilmeld dig her
 

logoer-debatmoede-2