Skal Arbejdsmiljø-Prisen 2020 gå til din arbejdsplads?

Har I på din arbejdsplads haft en særlig indsats for at forbedre arbejdsmiljøet? Arbejdsmiljørådet uddeler igen i 2020 Arbejdsmiljø-Prisen - en hyldest for det gode arbejdsmiljø. Nu og frem til den 14. januar er der mulighed for at indstille din arbejdsplads.

Oprettet: 08.01.2020
Susanne Bloch Kjeldsen, sbk@dsr.dk
I 2019 var landets største fødegang, Hvidovre Hospital, en af de fire modtagere af prisen.

Synes du, at din arbejdsplads fortjener en pris for et godt arbejdsmiljø? Og vil du gerne fortælle om indsatsen, så alle i landet hører om den? Skynd dig at indstille din arbejdsplads til Arbejdsmiljø Prisen, for fristen er allerede den 14. januar.

Derfor:  Har I gjort en særlig indsats for at skabe et bedre arbejdsmiljø, og kan I se, at det virker? Prisen kan gives for indsatser inden for fire kategorier:

• Arbejdsulykker

• PsykiskArbejdsmiljø

• Muskel- og Skeletbesvær (ergonomi)

• Unge og Nyansattes Arbejdsmiljø

Målet med Arbejdsmiljø-Prisen er, at de gode eksempler kan være med til at inspirere andre arbejdspladser til at gøre en ekstra indsats og finde nye veje inden for arbejdsmiljøarbejdet.

Arbejdsmiljørådet kårer fire vindere af Arbejdsmiljø-Prisen den 21. april 2020

Hvad får man ud af at modtage prisen?

Sidste år var flere sygeplejerskearbejdspladser indstillet, men ingen af dem vandt prisen. Der følger ingen penge med prisen, men fordelen ved at være med er, at de gode indsatser bliver promoveret. 

Se sidste års vindere fortælle om, hvad de fik ud af at modtage prisen

Sådan indstiller du - OBS! senest den 14. januar

Indstil din arbejdsplads til Arbejdsmiljø-Prisen 2020

Læs mere om, hvad der kendetegner et godt arbejdsmiljø