Nyhedsbrevet Synergi

Synergi er Dansk Sygeplejeråds nyhedsbrev, som laver skarpe nyheder om sygeplejerskers arbejdsmiljø, vilkår og løn. Synergi udkommer hver anden onsdag.

Læs nyhedsbrevet Synergi

Læs seneste nyhedsbrev

Hver tredje sygeplejerske har fejl på lønsedlenHver tredje sygeplejerske opdager fejl på deres lønseddel

En ny undersøgelse af, hvor ofte sygeplejerskers oplever fejl på deres lønseddel, viser, at hver tredje sygeplejerske inden for det seneste år har opdaget fejl. Dermed bekræfter undersøgelsen, at der ikke er sket nogle forbedringer, siden sidst undersøgelsen blev foretaget i 2016. Fejlene kan typisk handle om, at overarbejde ikke er blevet registreret, forkert løntrin eller anciennitetsdato.

Nyhedsbrevet bringer også historien om, at de første kommunale sygeplejersker i december er gået i gang med den nye specialuddannelse i borgernær sygepleje, som Dansk Sygeplejeråd har kæmpet for. Uddannelsen er klinisk funderet og fokuserer på at styrke og højne sygeplejerskernes kliniske, organisatoriske og kvalitetsudviklende kompetencer. Læs meget mere i seneste udgave af Synergi

Tilmelding til nyhedsbrevet

Du kan tilmelde dig Synergi ved at udfylde din e-mailadresse i nedenstående felt og derefter trykke "Indsend". 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få skarpe nyheder om sygeplejerskers arbejdsmiljø, vilkår og løn direkte i din indbakke. Synergi udkommer hver anden onsdag.