OK18: #EnLøsningForAlle

losningforalle.jpg

OK18: #EnLøsningForAlle

"Vi vil have en løsning for alle. En løsning, der sikrer ordentlige vilkår og rimelige lønstigninger til offentligt ansatte. En løsning, der sikrer, at den offentlige sektor kan fungere". Det skriver arbejdstagernes forhandlingsledere i Politiken.

> Læs mere

Omfattende lockout-varsler fra stat, kommuner og regioner

Både staten, kommunerne og regionerne har varslet omfattende lockout fra den 10. april. Dermed lægger arbejdsgiverne op til en voldsom stor-konflikt på det offentlige område.

> Læs mere 9_demo_170408_.jpg

Kvindernes kampdag opfordrer til åbenhed om løn

Hvad tjener du? Kvindernes internationale kampdag markeres med en konference på Christiansborg, hvor 38 organisationer er gået sammen om at sætte fokus på nødvendigheden af at tale åbent om løn og lønforskelle.

> Læs mere

Hver 7. nyuddannede sygeplejerske går ned med stress

Psykiske arbejdsmiljøfaktorer gør, at et stort antal nyuddannede sygeplejersker bliver syge af at gå på arbejde, viser en ny analyse. Mange går ned med stress på grund af underbemanding og manglende introduktion.

> Læs mere 20180123_sygepl_konference05.jpg

Ekstraordinær kongres om FTF/LO-fusion

Dansk Sygeplejeråds kongres samles ekstraordinært fredag d. 9. marts for at tage stilling til en eventuel fusion mellem de to hovedorganisationer FTF og LO.

> Læs mere

Straftrusler mod fagprofessionelle gavner ikke udsatte børn

Formanden for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen, opfordrer regeringen til at satse på udvikling af fagprofessionelles kompetencer i forhold til udsatte børn frem for at ville indføre straf for ikke at overholde underretningspligten.

> Læs mere