Regionale arbejdspladser higer efter hjælp til at forbedre arbejdsmiljøet

regionalearbejdspladser1.jpg

Regionale arbejdspladser higer efter hjælp til at forbedre arbejdsmiljøet

Der er stor efterspørgsel på hjælp til et bedre psykisk arbejdsmiljø. Omkring 40 regionale arbejdspladser har fået aftaler om ekspertrådgivning i psykisk arbejdsmiljø på plads, efter tilbuddet blev tilgængeligt i maj.

> Læs mere

Medarbejdernes idéer gavner det psykiske arbejdsmiljø

Det psykiske arbejdsmiljø har fået et løft på endoskopiafsnittet på Herlev og Gentofte Hospital. Det er blevet så godt, at de nu er nomineret til ArbejdsmiljøPrisen 2016 i kategorien Psykisk arbejdsmiljø. Tavlemøder og inddragelse af medarbejderne som eksperter har lettet presset på fagligheden og skabt fornyet arbejdsglæde.

> Læs mere

Finanslov sikrer penge til kræftplan og ældrepleje

Finanslov 2017 lægger pres på fælles velfærdsgoder ved at prioritere lettelser på registreringsafgiften på biler. Uforståeligt, lyder reaktionen fra formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen.

> Læs mere

Sygeplejersker får topkarakter i troværdighed

Danskerne giver sygeplejersker topkarakter som den mest troværdige ud af 20 faggrupper i en ny analyse fra Radius Kommunikation.

> Læs mere

Grete Christensen i top 10 blandt fagbevægelsens mest centrale personer

En ny bog kortlægger fagbevægelsens netværk i forhold til, hvem der sidder i bestyrelser med hvem og dermed har berøring med flest. Den viser, at formand for Dansk Sygeplejeråd Grete Christensen er nummer seks over mest centrale personer i fagbevægelsen.

> Læs mere

Patientansvarlige læger skal skabe tryghed i behandlingsforløb

En ny national model for patientansvarlige læger skal skabe øget tryghed i behandlingen, men det er afgørende, at ordningen bliver fulgt op med støttende systemer for de øvrige kritiske elementer i pleje- og patientforløb.

> Læs mere

Demensvenlige kommuner deler ud af deres erfaringer

13 danske kommuner har siden sommeren 2015 samarbejdet sammen med Demensalliancen for at blive demensvenlig kommuner. De erfaringer og den viden, der er kommet ud af det, deler de nu ud af og kommer med 6 indspark til sundheds- og ældreminister Sophie Løhde.

> Læs mere