Større adgang for pårørende styrker patientsikkerheden

GreteChristensen111.jpg

Større adgang for pårørende styrker patientsikkerheden

En undersøgelse fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed viser, at tre ud af fire sygehusafdelinger har åbent døgnet rundt. Friere adgang til hospitalerne giver pårørende bedre mulighed for at støtte patienten, understreger Grete Christensen.

> Læs mere

 

 

Politisk aftale åbner for bedre forhold i psykiatrien

Politikerne har lyttet og indgået ny aftale om rehabiliterende psykiatriske afdelinger – det er usikkert, hvad forslaget reelt vil betyde for udsatte psykisk syge, konstaterer Grete Christensen.

> Læs mere

 

Regioner fremlægger vision for et bæredygtigt sundhedsvæsen

Danske Regioners udspil ”Sundhed for alle” og ”Sundhed for livet” rummer positive visioner for styrket forebyggelse og et sundhedsvæsen tilrettelagt med udgangspunkt i patienternes behov, mener Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere

 

Landsret: Sygeplejersker har ret til opsigelsesvarsel

Sygeplejersker har ret til opsigelsesvarsel, når arbejdspladsen ændrer arbejdstiden væsentligt, fastslår Østre Landsret. Dansk Sygeplejeråd førte sagen for tre medlemmer.

> Læs mere

 

hovedsmerter_0.jpg

Senfølger efter hjernerystelse behandles forskelligt

De kan ikke passe deres arbejde og studie, de går mere eller mindre i stå, og nogle af dem ender med at få en depression. Men deres symptomer er ikke synlige, og der er ikke enighed om, hvordan de skal behandles.

> Læs mere

 

 

Bred appel om at bevare KVINFO

29 organisationer - heriblandt Dansk Sygeplejeråd - appellerer i et åbent brev til kulturminister Mette Boch og regeringen om at fastholde den statslige støtte til KVINFO.

> Læs mere