Trængt sygehus i Holbæk får 11 millioner

holbaeksygehuslille.jpg

Trængt sygehus i Holbæk får 11 millioner

Efter Dansk Sygeplejeråds indberetning af en situationen på Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus har Region Sjællands forretningsudvalg på et ekstraordinært møde besluttet at komme de pressede sygeplejersker og læger til hjælp.
> Læs mere

Sygeplejersker er ekstraordinært pressede i Holbæk

Situationen med massivt pres på Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus er blevet så uholdbar, at Dansk Sygeplejeråd har valgt at indberette sagen til Styrelsen for Patientsikkerhed – samt iværksætte beskyttelse for den enkelte sygeplejerske.
> Læs mere

Sundhedsministeren letter presset på enkeltpersoner

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby vil med nye tiltag højne sundhedsprofessionelles retssikkerhed og tillid. Dansk Sygeplejeråd hilser otte nye initiativer velkommen.
> Læs mere

LindaAikenChristiansborg2.jpgProfessor: APN-sygeplejersker er den rette vej at gå

Gennem solide studier har professor Linda H. Aiken leveret banebrydende forskning. Den dokumenterer blandt andet de oplagte fordele for sundhedsvæsenet ved en ny type sygeplejerske med øgede kompetencer, som på engelsk kaldes Advanced Practice Nursing, APN.
> Læs mere

Uddannelsesministeriet åbner for erhvervskandidat til sygeplejersker

Syddansk Universitet og Aarhus Universitet har fremover mulighed for at tilbyde en kandidatuddannelse, der går over fire år til sygeplejersker, mens de samtidig arbejder på deltid ved siden af studiet.
> Læs mere

KL: Sygeplejersker og sosu-assistenter skal have ekstra lønstigninger

Kommunernes Landsforening vil gøre det mere attraktivt at arbejde indenfor ældre- og sundhedsområdet. Derfor mener de, at sygeplejersker og sosu-assistenter skal have mere i lønposen end andre faggrupper ved OK18 .
> Læs mere