Opkvalificering af SLS-aktive

SLS afholder løbende kurser, oplæg og workshops for medlemmer, der er aktive i SLS' lokalbestyrelser. De fleste kurser afvikles i samarbejde med Dansk Sygeplejeråd.

Vores kurser er primært for medlemmer af SLS' lokalbestyrelser. Da der dog ofte er brug for flere kræfter til at arbejde for fremtidens sygeplejersker, må du meget gerne skrive til os, hvis du gerne vil være aktiv.

Herunder fremgår de kurser, vi udbyder:

Kursus at skabe lokale aktiviteter

Vi træner din evne til at udvikle lokale aktiviteter, der både involverer og engagerer vores medlemmer og samtidig skaber konkrete forbedringer for sygeplejestuderende på dit uddannelsessted. 

Kurset udbydes både i september og februar. Tjek kurset i kursusoversigten, og se hvornår kurset afholdes næste gang, og hvordan du tilmelder dig.

 

Kursus i at få budskabet ud

Vi træner din evne til at formidle og debattere SLS' politiske budskaber og i at tiltrække medstuderende til din lokalbestyrelses arrangementer og aktiviteter.

Kurset udbydes både i september og februar. Tjek kurset i kursusoversigten, og se hvornår kurset afholdes næste gang, og hvordan du tilmelder dig.


Kursus i politisk arbejde

Hvordan skaber vi synlige forbedringer af vores uddannelse og studieliv? Dette kursus giver dig grundredskaber til at påvirke dine omgivelser.

Kurset består af to moduler, der ligger i oktober og marts. Tjek kurset i kursusoversigten, og se hvornår kurset afholdes næste gang, og hvordan du tilmelder dig.

 

Kursus i at lede aktive

Kurset, der primært er for lokalformænd og -næstformænd, giver dig redskaber til at skabe et stærkt og handlekraftigt samarbejde i lokalbestyrelsen.

Kurset udbydes i oktober. Tjek kurset i kursusoversigten, og se hvornår kurset afholdes næste gang, og hvordan du tilmelder dig.

 

Opkvalificering i din lokalbestyrelse?

Står i med et konkret behov for opkvalificering i din lokalbestyrelse? Send en mail til sls@dsr.dk, så skræddersyr vi et konkret oplæg eller workshop til jer.