Medlemsfordele

Som medlem af SLS får du både adgang til et synligt fællesskab, faglig udvikling og økonomiske rabatter.

I SLS tror vi på, at vi bliver dygtigere sygeplejersker, hvis vi står sammen og hjælper hinanden.

Som SLS-medlem er du derfor en del af et fælleskab, der både giver mulighed for faglig udvikling, og som bakker dig op undervejs på studiet. Vi har også forhandlet konkrete rabataftaler, så du ikke behøver vende hver en krone. 

Medlemsfordele, rabatter og muligheder

Herunder kan du se de faglige fordele og muligheder samt de tilbud og rabatter, du får adgang til som SLS-medlem.

Faglige fordele og muligheder

Vi bliver dygtigere, hvis vi bakker hinanden op. Derfor giver dit SLS-medlemskab både adgang til et stærkt og synligt fællesskab, til faglige medlemsarrangementer, til læsestof og ikke mindst til en hjælpende hånd, hvis du får problemer på studiet. 

SLS-emblemet

SLS har et emblem, som vi sender til alle nye SLS-medlemmer. Vi opfordrer dig til at bære emblemet, når du er i praktik. Så kan kolleger og patienter/borgere nemlig se, at du læser til sygeplejerske og er SLS-medlem. Skriv til sls@dsr.dk, hvis dit SLS-emblem er gået i stykker.

Hjælp, hvis du får problemer på studiet

Som SLS-medlem kan du altid kontakte din kreds i Dansk Sygeplejeråd, hvis du får problemer med studiet eller klinikken. I kredsene sidder Dansk Sygeplejeråds faglige konsulenter klar til at svare på dine spørgsmål. Find kontaktoplysningerne på din kreds i Dansk Sygeplejeråd

Håndbog for sygeplejersker

Som nyt SLS-medlem får du tilsendt den særlige Håndbog for sygeplejersker. Håndbogen er et sygeplejefagligt opslagsværk, som er nem at have i kittellommen, så du hurtigt kan finde informationer om alt fra procedurer til doseringer. Alle andre kan købe håndbogen online.

Faglige medlemsarrangementer

På dit uddannelsessted er der en SLS-afdeling, der arbejder for at forbedre dit studieliv og din uddannelse. Bl.a. afholder de gratis faglige medlemsarrangementer, der gør dig dygtigere og giver dit et fagligt netværk på tværs af årgange. Læs mere om faglige medlemsarrangementer.

Fagbladet Sygeplejersken

Som SLS-medlem får du tilsendt Sygeplejersken 14 gange om året. Sygeplejersken giver dig indblik i sygeplejefaget, sundhedspolitik og sygeplejerskernes hverdag. Læs mere om Sygeplejersken.

Erhvervsansvarsforsikring - også i udlandspraktik

Dansk Sygeplejeråd har tegnet en fælles erhvervsansvarsforsikring for SLS' medlemmer. Det betyder, at du som SLS-medlem er ansvarsforsikret, når du er i klinik, udfører praktiske øvelser i undervisning eller på klinikophold i udlandet. Læs mere om erhvervsansvarsforsikringen.

Stipendier og legater

Når du har været medlem af SLS i et år, får du adgang til at søge legater og stipendier hos Dansk Sygeplejeråd. Du kan blandt andet søge til udveksling og studierejser. Læs mere om DSR's stipendier og legater.

Tag springet og bliv aktiv

Har du lyst til at engagere dig i din lokale SLS-afdeling? Der er mange grunde til at være med, men fælles er, at vi alle gør en aktiv forskel for fremtidens sygeplejersker. Læs mere om at blive aktiv i en SLS-afdeling.

Tilbud og rabatter for SLS-medlemmer

Det er svært at holde fokus på studiet, hvis man skal vende hver en krone eller arbejde for meget ved siden af. Vi har derfor indgået en række aftaler, som giver SLS-medlemmer adgang til en række fordelagtige tilbud og medlemsrabatter. 

Rabat på studiebøger

Som SLS-medlem får du 20 % rabat på alle studiebøger fra Forlaget Munksgaard, fx på bogserien Hånden på Hjertet, og fra Gads Forlag. Du kan også få 25 % rabat på alle studiebøger fra FADLs Forlag. Klik her for at få rabat på dine studiebøger.

Forsikring: Ingen selvrisiko, hvis du får hugget cyklen

Forsikringsselskabet Bauta udbyder en helt særlig studieforsikring til SLS-medlemmer. Udover en billig forsikring får du særligt som SLS-medlem også en cykelforsikring med 0 kr. i selvrisiko, hvis du får den stjålet. Læs mere om Bautas studieforsikring for SLS-medlemmer.

Billig bank for studerende

Hos Lån & Spar Bank giver dit SLS-medlemskab adgang til en helt særlig studiekonto med gode renter. Du får gratis Visa/Dankort og slipper for en masse gebyrer. Læs mere om  Lån & Spar Banks studiekonto for SLS-medlemmer.

Studieboliger til sygeplejestuderende

Sygeplejestuderende, der har været medlem af SLS i minimum et halvt år, kan søge bolig via PKA’s boliganvisning. PKA er sygeplejerskernes pensionskasse og ejer en del studieboliger landet over. Registerer dig som PKA-medlem på www.findbolig.nu.

Spar penge på det, du alligevel køber

Køber vi sammen, bliver det billigere for os alle. Derfor er SLS og Dansk Sygeplejeråd sammen med andre fagforeninger en del af Forbrugsforeningen. Som SLS-medlem kan du melde dig ind i Forbrugsforeningen og optjene bonusser i mere end 4.000 butikker og 500 forskellige webshops. Læs mere på www.fbf.nu.

Flere tilbud og rabatter

Som SLS-medlem kan du også gøre brug af Dansk Sygeplejeråds tilbud og rabataftaler . Det gælder blandt andet leje af feriehuse eller tilbud på hotelophold. Gå til Dansk Sygeplejeråds medlemstilbud og rabatter.