Klinikpjecen

Få det bedste ud af dine praktikophold.

SLS udgiver en klinikpjece med fokus på praktikforløbene på sygeplejerskeuddannelsen. Pjecen henvender sig både til sygeplejestuderende og kliniske vejledere.

Tanken bag pjecen er at ruste og inspirere de studerende til at få det optimale ud af den kliniske del (praktikken) af deres uddannelse og at inspirere de kliniske vejledere, de koordinerende kliniske vejledere og de primære sygeplejersker på afdelingerne til at få det optimale ud af at have med studerende at gøre i praktikken.

Pjecen tager udgangspunkt i den gældende bekendtgørelse om sygeplejerskeuddanelsen.

Download klinikpjecen:

SLS Klinikpjece - 2017

Hvs du er studerende og medlem af SLS, kan du få udleveret et eller flere trykte eksemplarer af pjecen, hvis du kontakter SLS-afdelingen på dit uddannelsessted. Det er en god idé også at få et eksemplar, som du kan give til din vejleder i praktikken.

Er du klinisk vejleder eller koordinerende klinisk vejleder, kan du kontakte os via denne formular, hvis du ønsker at få tilsendt klinikpjecen. Når du kontakter os, bedes du oplyse dit navn, adressen på dit arbejdssted og hvor mange eksemplarer af pjecen, du ønsker tilsendt.

Se også