Ordinære generalforsamlinger

I marts afholder SLS' lokalbestyrelser ordinære generalforsamlinger på alle uddannelsessteder i hele Danmark.

Generalforsamlingen på dit uddannelsessted er din mulighed for at få indflydelse og høre mere om SLS' arbejde.  Vi mødes for at snakke om uddannelsen og studielivet. Vi har lige nu især brug for dine bud på, hvad skal der til, for at færre dropper ud af vores uddannelse.

På generalforsamlingen taler vi også om, hvilke aktiviteter og faglige arrangementer lokalbestyrelsen skal fokusere på i den kommende tid. Sidst men ikke mindst er der valg til posterne som lokalformand, lokalnæstformand og kasserer. 

Hvordan får vi færre til at droppe ud?

Lige nu taler Folketinget om at øge optaget på sygeplejerskeuddannelsen. I SLS synes vi, at politikerne hellere skulle tale om, hvorfor så mange dropper ud. På generalforsamlingen vil vi derfor gerne have dine idéer til, hvad uddannelsesstedet og professionshøjskolen kan gøre for at mindske frafaldet. Så vil vi bringe idéerne videre til politikerne op til folketingsvalget. 

Find din generalforsamling

Herunder er generalforsamlingerne opdelt efter regioner. Find din generalforsamling, læs mere og tilmeld dig ved at klikke på dit uddannelsessted herunder:

 

Ordinære generalforsamlinger i SLS