SLS-Aarhus

Lokalbestyrelsen for dig, der læser til sygeplejerske på Sygeplejerskeuddannelsen i Aarhus.

I SLS-Aarhus arbejder vi for, at de studerende får den bedst mulige studietid og uddannelse, imens de går på sygeplejeuddannelsen i Aarhus. I løbet af skoleåret arbejder vi med at afholde en masse spændende foredrag og andre arrangementer, som har interesse for vores medlemmer.

Som aktiv i SLS-Aarhus lokalbestyrelsen bliver man en del af et socialt fællesskab. Et fællesskab på tværs af årgange og landet, gennem samarbejdet mellem de forskellige lokalbestyrelser landet over. Lokalbestyrelsen mødes selvfølgelig til møder, men også i fritiden, hvor vi blandt andet holder nogle gode fester, tager ned og hører comedy, løber en tur eller spiser aftensmad sammen.
Som aktiv kan man også deltage i opkvalificeringskurser, som SLS afholder i samarbejde med Dansk Sygeplejeråd. Her kan man lære omkring lederskab og kommunikation og om, hvordan man skaber gode lokale aktiviteter. SLS-arbejdet er frivilligt, og du bestemmer selv, hvor meget tid du ønsker at bruge på lokalbestyrelsesarbejdet.
Vil du hører mere, så skriv til os og kom forbi til et uforpligtende SLS-møde :-)

Gode ideer eller brug for hjælp?

Vi er meget lydhøre overfor de studerende på skolen. Så har du en idé til et foredrag eller oplæg, er du meget velkommen til at kontakte os.
Hvis du har spørgsmål eller problemer i din klinik, dit studie eller dit medlemskab, står vi også til rådighed.

Du kan kontakte os på vores mail slsaarhus@gmail.com eller vores facebook eller instagramside, hvor du naturligvis kan finde os som SLS Aarhus.
 
Med venlig hilsen lokalbestyrelsen SLS-Aarhus