Sygeplejestuderendes Praktikpris

Igen i år hylder vi de praktiksteder, der gør det særlig godt til gavn for fremtidens sygeplejersker.

Sygeplejestuderendes Praktikpris uddeles af os sygeplejestuderende, der selv indstiller de praktiksteder, der gør det særlig godt, og som kan inspirere andre til at gøre det endnu bedre. Vinderne vælges af en jury af sygeplejestuderende, nedsat af SLS' bestyrelse.

Det er i mødet med borgere og patienter, at vi for alvor får sygeplejen ind under huden. Derfor hylder vi hvert år de praktiksteder, der er allerbedst til at klæde os på til opgaven som fremtidens sygeplejersker. Vores håb er, at andre igen i år vil lade sig inspirere af vinderne, så vi får løftet kvaliteten i praktikken. 

Indstil dit praktiksted

Har du haft en særlig god og lærerig praktikoplevelse, kan du fra 8.-25. nov. kl. 09:00 indstille dit praktiksted til Sygeplejestuderendes Praktikpris 2019.

Klik her for at indstille dit praktiksted

Brug tid på din indstilling, så den overbeviser juryen om, at netop dit praktiksted vil kunne inspirere andre til at skabe endnu bedre praktikforløb. Er det netop dit praktiksted, der ender med at blive årets vinder i din kreds, modtager du en biograftur for to som tak for din indstilling. 

Du kan indstille de praktiksteder, hvor du har været siden sidste efterår. Både praktiksteder i primær og sekundær sektor kan selvfølgelig indstilles.  

Hvordan vælger vi prismodtagerne?

SLS' bestyrelse har nedsat en jury bestående af 12 sygeplejestuderende fra hele landet. I første runde behandles indstillingerne kredsvis af to jurymedlemmer fra en anden kreds. Her vælges der to finalister fra hver kreds. Derefter mødes den samlede jury og vælger vinderen i hver kreds. Vinderne offentiggøres 14. december, og diplomerne overrækkes på de enkelte afdelinger i januar.