Sygeplejestuderendes Praktikpris

Vi hylder de praktiksteder, der gør det særlig godt til gavn for fremtidens sygeplejersker, og som kan inspirere andre til at gøre det endnu bedre.

Vi hylder praktikstederne, der gør det godt

Sygeplejestuderendes Praktikpris hylder hvert år de praktiksteder, der er allerbedst til at klæde os på til opgaven som fremtidens sygeplejersker. Praktikstederne har mulighed for at blive inspireret af vinderne af Praktikprisen, så de også kan være med til at klæde os, som deres kommende kollegaer, ekstra godt på til arbejdet som sygeplejerske. 

Praktikprisen uddeles af os sygeplejestuderende. Alle SLS-medlemmer kan indstille deres praktiksted. På baggrund af alle indstillingerne, finder en jury af sygeplejestuderende tre nominerede i hver region og siden én vinder i hver region.

Processen om indstilling, nominering og kåring foregår som regel i efteråret. Prisuddelingen foregår som regel efter årets afslutning i januar.

Prisoverrækkelse: Her er vinderne af Praktikprisen 2021

Vinderne af Sygeplejestuderendes Praktikpris 2021 er fundet. Stort tillykke til alle vinderne, og tak fordi I gør en ekstra indsats for at klæde os godt på til at være fremtidens sygeplejersker.

Offentliggørelse af Sygeplejestuderendes Praktikpris 2021

Disse praktiksteder var nomineret

Rekordmange sygeplejestuderende har indstillet deres praktiksted til Sygeplejestuderendes Praktikpris 2021. Se alle indstillinger, hvem der var nomineret til dette års pris, og hvem der tidligere har vundet prisen.

Sådan arbejder SLS for bedre praktik

God praktik er afgørende for fremtidens sygeplejersker, da det er her, vi oplever sygeplejen på egen hånd og får indsigt og erfaring med det arbejde, vi skal ud i efter uddannelsen. Bliv klogere på, hvordan SLS arbejder for at sikre gode praktikker til fremtidens sygeplejersker.