Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Nyhed

FS nefro Nyhedsbrev Marts 2023

Kære alle Foråret nærmer sig, det er kun til at glæde sig over mere lys, fuglene synger og alt bliver lysegrønt. Vi arbejder videre med det vigtige faglige arbejde i FS Nefro.

Publiceret: 

29. marts 2023

Senest opdateret: 

19. april 2023

Af:

FS16

fs16@dsr-fs.dk

Vigtige datoer og informationer:

PD netværksgruppemøde holdt møde den 21/3-23

FS Nefros PD-netværk er landsdækkende og består af interesserede sygeplejersker der arbejder med PD patienter, både i ambulatoriet og i sengeafsnit.
Skulle du arbejde med PD på et af landets hospitaler, er du meget velkommen til at tage kontakt til tovholder for netværksgruppen oversygeplejerske Iben Bonde på denne mail

Vi ser meget gerne flere deltager i netværksgruppen

Du kan læse mere om netværksgruppens arbejde i de referater der ligger på FS Nefros hjemmeside

Netværksgruppe HD: Vi har ikke modtaget nogle henvendelser fra medlemmer, der kunne tænke sig at være tovholder på HD netværksgruppen. Hvis nogle er interesserede, kan I henvende jer til Karina Bruun på denne mail.
Planlægning af møder går på skift, så tovholderfunktionen handler om at skabe sammenhæng og lige nu at få startet gruppen godt op igen.

Kar- adgangs netværksgruppen har haft møde den 13. marts i Odense.

Angående netværksgruppen for uddannelse
Vi har fået 2 tovholdere på denne netværksgruppe. Det er Lotte Løntoft Mathiesen, oversygeplejerske på Skejby Universitetshospital og Marlene Fjeldsted, oversygeplejerske i Viborg.
I kan kontakte begge, hvis I ønsker at være medlem i netværksgruppen.
Kontakt Lotte på mail Kontakt Marlene på mail

EDTNA – håber mange af jer allerede har sendt abstracts afsted til kongressen. På grund af færre indsendte abstracts i år, er deadline forlænget til 31. marts.
Husk også at tilmelde jer til kongressen i Vilnius i uge 42.

Årsmøde i FS Nefro – 7-8. november i Aarhus

Temaet for Årsmødet: ” Alternativer i nefrologien – Nye øjne, nye metoder, nye horisonter, nye veje, nye stier, nye tanker i nefrologien". Husk at tilmelde jer, så snart det er muligt. I får besked så snart datoen foreligger. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.
Det er også muligt at sende abstracts til Årsmødet.

Årets Sygeplejerske 2023

Tænk allerede nu over, hvem der skal være Årets Sygeplejerske 2023.


Hjemmesiden er lige nu under revidering, så der ligger ikke ny information førend den nye side er tilgængelig. Den nye side åbner omkring sommer. Vi vil forsøge at sende mails ud med vigtige informationer via medlemslisten.

Medlemskab

Betaling for 2023 kan foretages som vanligt via mobilepay på nummer 606661