Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Lej en billig fritidsbolig gennem DSR. Du kan leje feriehuse i Gl. Skagen, Feriecenter Løkken, Strandfogedgården i Klegod, Skærby Strand og Dueodde på Bornholm.

CORONA-SITUATIONEN

Fritidsboligerne lukkes frem til den 13. april

Dansk Sygeplejeråd har besluttet at lukke alle fritidsboliger frem til den 13. april. Det sker på baggrund af myndighedernes opfordring til danskerne om at blive hjemme i påsken for fortsat at begrænse smittespredning af coronavirus i Danmark.

Alle, der har booket en fritidsbolig til og med påskeferien, får direkte besked fra DEAS om refusion af lejeudgifter. Har du spørgsmål til lukning af fritidsboligerne, eller er du berørt af lukningen, skal du kontakte DEAS på mail booking@dsr-fritidsboliger eller telefon 70 30 22 10.

Fortsætter nedlukningen af Danmark, vil fritidsboligerne forblive lukket.

 

Ferie med Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Drømmer du om at trække stikket og komme ned i gear? Svømmeture og windsurfing ved Vesterhavet eller lange gåture i den smukke bornholmske natur? Efterårets farver, backgammon og varm kakao med flødeskum? Så er en hyggelig og afslappende ferie i en af Dansk Sygeplejeråds nyrenoverede ferieboliger lige sagen.

Sygeplejerskernes Fritidsboliger er et af Dansk Sygeplejeråds mange medlemstilbud.

Alle 41 fritidsboliger er i 2015 blevet sat i stand og tilbyder smukke rammer omkring din næste ferie eller blot en weekend væk fra hverdagen. Hvis du husker hjemmesko og en god bog, så sørger vi for stilhed og natur lige uden for døren.

Book her

 

 

 

 

Alle medlemmers sommerhuse

Sygeplejerskernes Fritidsboliger tilhører Dansk Sygeplejeråd og dermed alle medlemmer. Fritidsboligselskabet skal ikke give overskud, og derfor kan vi leje feriehusene ud til dig til en rimelig leje, ligesom vi kan dele dem med vores kolleger i Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer.

Fritidsboligernes udlejning og drift administreres dagligt af DEAS A/S, som også varetager alle forhold omkring booking af fritidsboligerne.