Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Lej en billig fritidsbolig gennem DSR. Du kan leje feriehuse i Gl. Skagen, Feriecenter Løkken, Strandfogedgården i Klegod, Skærby Strand og Dueodde på Bornholm.

Ferie med Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Drømmer du om at trække stikket og komme ned i gear? Svømmeture og windsurfing ved Vesterhavet eller lange gåture i den smukke bornholmske natur? Efterårets farver, backgammon og varm kakao med flødeskum? Så er en hyggelig og afslappende ferie i en af Dansk Sygeplejeråds nyrenoverede ferieboliger lige sagen.

Sygeplejerskernes Fritidsboliger er et af Dansk Sygeplejeråds mange medlemstilbud.

Alle 41 fritidsboliger er i 2015 blevet sat i stand og tilbyder smukke rammer omkring din næste ferie eller blot en weekend væk fra hverdagen. Hvis du husker hjemmesko og en god bog, så sørger vi for stilhed og natur lige uden for døren.

Book her

 

Først-til-mølle booking forår og efterår

I uge 46, fra mandag den 11. - mandag den 18. november 2019 åbnes for først-til-mølle booking af fritidsboliger i 2020 for medlemmer af DSR.
Fra mandag den 18. november 2020 kl. 9.00 får alle adgang til at booke fritidsboliger for 2020.
Vær opmærksom på, at disse bookinger kun omfatter perioder uden for højsæsonen, dvs. hele året minus ugerne 26-32 samt uge 42.

Lodtrækning i højsæsonen

I sommerferien (uge 26-32) og efterårsferien (uge 42) er der stor efterspørgsel på sommerhusene, og derfor bliver der trukket lod om dem i januar måned.

Du kan læse mere om lodtrækningen her: www.dsr-fritidsboliger.dk

 

Alle medlemmers sommerhuse

Sygeplejerskernes Fritidsboliger tilhører Dansk Sygeplejeråd og dermed alle medlemmer. Fritidsboligselskabet skal ikke give overskud, og derfor kan vi leje feriehusene ud til dig til en rimelig leje, ligesom vi kan dele dem med vores kolleger i Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer.

Fritidsboligernes udlejning og drift administreres dagligt af DEAS A/S, som også varetager alle forhold omkring booking af fritidsboligerne.