Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Lej en billig fritidsbolig gennem DSR. Du kan leje feriehuse i Gl. Skagen, Feriecenter Løkken, Strandfogedgården i Klegod, Skærby Strand og Dueodde på Bornholm.

Lodtrækning om højsæson 2022

Mandag den 7. februar er der lodtrækning for DSR’s medlemmer om Sygeplejerskernes Fritidsboliger i forhold til højsæsonen 2022 (uge 26-32 + uge 42).

Hvert medlem, der er oprettet tidligere eller opretter sig på www.dsr.-fritidsboliger.dk vil få tildelt 15 lodder der kan bruges i perioden 31. januar til 6. februar. Der kan sættes 1 lod pr. uge pr. fritidsbolig. Lodderne skal være brugt senest den 6. februar inden kl. 23:59, og der foretages lodtrækning den 7. februar.

Alle får direkte besked, om de er kommet i betragtning eller ej.

Der bliver åbnet for restbooking mandag den 21. februar.

HUSK når du booker ophold

Bookingen er først gået igennem når du har modtaget en bekræftelse pr. mail. 
Hvis du vil sikre din booking er gået igennem, så vil du kunne se det under "min side" og "mine bookinger" + at du vil få en bookingbekræftelse på din mail, tjek evt. spamfilter.
Kan du ikke se din booking under "min side" så er bookingen IKKE gået igennem.
Hvis der er trukket penge for ophold og du ikke kan se bookingen, bedes du sende en mail til booking@dsr-fritidsboliger.dk med dokumentation for betaling og vi vil følge op på dette snarest. 

Ferie med Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Drømmer du om at trække stikket og komme ned i gear? Svømmeture og windsurfing ved Vesterhavet eller lange gåture i den smukke bornholmske natur? Efterårets farver, backgammon og varm kakao med flødeskum? Så er en hyggelig og afslappende ferie i en af Dansk Sygeplejeråds ferieboliger lige sagen. Alle boligerne er smagfuldt indrettet og har internet og TV-pakke.

Sygeplejerskernes Fritidsboliger er et af Dansk Sygeplejeråds mange medlemstilbud.

Alle 41 fritidsboliger tilbyder smukke rammer omkring din næste ferie eller blot en weekend væk fra hverdagen. Hvis du husker hjemmesko og en god bog, så sørger vi for stilhed og natur lige uden for døren.

Hvis det er første gang, du booker fritidsbolig, trykker du på "Ny bruger" og taster dit medlemsnummer samt et selvvalgt kodeord, (som du kan huske). Hvis du har booket fritidsbolig tidligere, skriver du dit medlemsnummer og det kodeord, du har valgt tidligere.

Derefter er du klar til at booke en fritidsbolig.

Har du problemer i forbindelse med din booking, kan du kontakte DEAS, som administrerer bookingen, på telefon 70 30 22 10 eller på mail til booking@dsr-fritidsboliger.dk.

Book her

Rengøring i forbindelse med Coronasituationen

Som følge af coronavirus, opfordrer vi til at du som lejer gør følgende.

Ved ankomst tørres alle flader grundigt af i fritidsboligen
Ved afrejse foretages en grundig rengøring. I fritidsboligen findes de nødvendige rengøringsmidler og sprit. Den ekstra rengøring er af hensyn til såvel dig men også den næste gæst.

Vi håber, du får et godt ophold.

Alle medlemmers sommerhuse

Sygeplejerskernes Fritidsboliger tilhører Dansk Sygeplejeråd og dermed alle medlemmer. Fritidsboligselskabet skal ikke give overskud, og derfor kan vi leje feriehusene ud til dig til en rimelig leje, ligesom vi kan dele dem med vores kolleger i Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer.

Fritidsboligernes udlejning og drift administreres dagligt af DEAS A/S, som også varetager alle forhold omkring booking af fritidsboligerne.