Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Lej en billig fritidsbolig gennem DSR. Du kan leje feriehuse i Gl. Skagen, Feriecenter Løkken, Strandfogedgården i Klegod, Skærby Strand og Dueodde på Bornholm.

Bookingportalen er lukket ned i perioden 2.-4. juni

Fritidsboligernes bookingportal lukker ned fra den 2. juni til og med 4. juni, da hjemmesiden skal opgraderes. Det vil derfor ikke være muligt at booke elektronisk via bookingportalen i det tidsrum.

DEAS, som administrerer fritidsboligerne, kan hjælpe med booking af fritidsbolig  på 70 30 22 10 eller via mail til booking@dsr-fritidsboliger.

 

CORONA-SITUATIONEN

Som følge af coronavirus, opfordrer vi til at du som lejer gør følgende.

  • Ved ankomst tørres alle flader grundigt af i fritidsboligen
  •  Ved afrejse foretages en grundig rengøring af fritidsboligen

I fritidsboligen findes de nødvendige rengøringsmidler og sprit.

Den ekstra rengøring er af hensyn til såvel dig, men også den næste gæst.

Vi håber, at du får et godt ophold.

Medlemmer, som ikke har mulighed for at gøre brug af deres booking på grund af corona-situationen, kan få deres lejeudgift refunderet.

Har du spørgsmål til åbning af fritidsboligerne, eller har du været berørt af lukningen, skal du kontakte DEAS på mail booking@dsr-fritidsboliger eller telefon 70 30 22 10.

 

Ferie med Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Drømmer du om at trække stikket og komme ned i gear? Svømmeture og windsurfing ved Vesterhavet eller lange gåture i den smukke bornholmske natur? Efterårets farver, backgammon og varm kakao med flødeskum? Så er en hyggelig og afslappende ferie i en af Dansk Sygeplejeråds nyrenoverede ferieboliger lige sagen.

Sygeplejerskernes Fritidsboliger er et af Dansk Sygeplejeråds mange medlemstilbud.

Alle 41 fritidsboliger tilbyder smukke rammer omkring din næste ferie eller blot en weekend væk fra hverdagen. Hvis du husker hjemmesko og en god bog, så sørger vi for stilhed og natur lige uden for døren.

Book her

 

 

 

 

Alle medlemmers sommerhuse

Sygeplejerskernes Fritidsboliger tilhører Dansk Sygeplejeråd og dermed alle medlemmer. Fritidsboligselskabet skal ikke give overskud, og derfor kan vi leje feriehusene ud til dig til en rimelig leje, ligesom vi kan dele dem med vores kolleger i Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer.

Fritidsboligernes udlejning og drift administreres dagligt af DEAS A/S, som også varetager alle forhold omkring booking af fritidsboligerne.