Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Lej en billig fritidsbolig gennem DSR. Du kan leje feriehuse i Gl. Skagen, Feriecenter Løkken, Strandfogedgården i Klegod, Skærby Strand og Dueodde på Bornholm.

Ferie med Sygeplejerskernes Fritidsboliger

Drømmer du om at trække stikket og komme ned i gear? Svømmeture og windsurfing ved Vesterhavet eller lange gåture i den smukke bornholmske natur? Efterårets farver, backgammon og varm kakao med flødeskum? Så er en hyggelig og afslappende ferie i en af Dansk Sygeplejeråds ferieboliger lige sagen. Alle boligerne er smagfuldt indrettet og har internet og TV-pakke.

Sygeplejerskernes Fritidsboliger er et af Dansk Sygeplejeråds mange medlemstilbud.

Alle 41 fritidsboliger tilbyder smukke rammer omkring din næste ferie eller blot en weekend væk fra hverdagen. Hvis du husker hjemmesko og en god bog, så sørger vi for stilhed og natur lige uden for døren.

Hvis det er første gang, du booker fritidsbolig, trykker du på "Ny bruger" og taster dit medlemsnummer samt et selvvalgt kodeord, (som du kan huske). Hvis du har booket fritidsbolig tidligere, skriver du dit medlemsnummer og det kodeord, du har valgt tidligere.

Derefter er du klar til at booke en fritidsbolig.

Har du problemer i forbindelse med din booking, kan du kontakte DEAS, som administrerer bookingen, på telefon 70 30 22 10 eller på mail til booking@dsr-fritidsboliger.dk.

Book her

Rengøring i forbindelse med Coronasituationen

Som følge af coronavirus, opfordrer vi til at du som lejer gør følgende.

Ved ankomst tørres alle flader grundigt af i fritidsboligen
Ved afrejse foretages en grundig rengøring. I fritidsboligen findes de nødvendige rengøringsmidler og sprit. Den ekstra rengøring er af hensyn til såvel dig men også den næste gæst.

Vi håber, du får et godt ophold.

Alle medlemmers sommerhuse

Sygeplejerskernes Fritidsboliger tilhører Dansk Sygeplejeråd og dermed alle medlemmer. Fritidsboligselskabet skal ikke give overskud, og derfor kan vi leje feriehusene ud til dig til en rimelig leje, ligesom vi kan dele dem med vores kolleger i Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer.

Fritidsboligernes udlejning og drift administreres dagligt af DEAS A/S, som også varetager alle forhold omkring booking af fritidsboligerne.