Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Sygeplejersken

Vi vil være, hvor du er

Dit fagblad er under forandring. Fremover vil du finde Sygeplejersken på tværs af flere nye digitale formater. Følg med på sygeplejersken.dk

Sygeplejersken 2024 nr. 1

Af:

Louise Balleby, Ansvarshavende chefredaktør

62490082

Du sidder lige nu med årets første udgave af Sygeplejersken. Det ser umiddelbart ud, som det plejer, og der venter dig virkelig mange spændende artikler. Bl.a. et tema om overgangsalder og dets gener og konsekvenser på arbejdet. Samt et dyk ned i neonatalsygeplejens vilde udvikling. Men indholdsmæssigt er det en del anderledes. Det er det, fordi dit fagblad er under forandring. For vi vil være, der hvor du er.

I 1997 var Sygeplejersken et af de første fagblade til at gå online, og vi har siden løbende udvidet den digitale tilstedeværelse. I dag er mere end 8.500 artikler frit tilgængeligt online. Nu tager vi næste skridt.

Fokus på sygeplejen
I 2022 gennemførte vi en læserundersøgelse, hvor I særligt efterspurgte to ting: Mere fokus på faget og fagets udvikling tæt på jeres hverdag samt flere digitale supplementer til bladet. Og vi har lyttet til jer.

Siden Sygeplejerskens relancering i 2023 er vi gået tættere på den praksisnære forskningsformidling, vi har stillet skarpt på arbejdslivets etiske dilemmaer og dækket de faglige tendenser i dit arbejdsliv.

Det vil du få endnu mere af i 2024. Her modtager du syv trykte magasiner i stedet for de 14 udgivelser, du er vant til.

Fremover vil du kunne finde Sygeplejersken på tværs af flere nye digitale formater, og i løbet af 2024 vil du både kunne lytte til Sygeplejerskens kommende podcasts, læse artikler og modtage nyheder på mobilen på sygeplejersken.dk og dsr.dk. Det vil også være her, du fremover kan finde nyhedsstof og f.eks. jobannoncer og arrangementer, der fremover ikke vil kunne findes i bladet.

Tag godt imod det nye
Meget er sket siden 1997 og endnu mere, siden første nummer af Tidsskrift for Sygepleje udkom i 1901. Nu tager vi endnu et skridt, og vi håber, at du vil tage godt imod vores nye digitale tiltag, efterhånden som de kommer op at køre. Det kommer til at ske på vores hjemmeside sygeplejersken.dk, hvor du altid kan gå ind og læse med.

Rigtig god fornøjelse med det hele.

62490065

Louise Balleby

Ansvarshavende chefredaktør, Sygeplejersken