Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Forstyrrelsen

Tidskriftet Forstyrrelsen udkommer 3 gange årligt. Læs her artikler om forskning og udvikling i Sygepleje, nyheder fra bestyrelsen, arrangementer og meget mere

Forstyrrelsen udkommer 3 gange årligt og udgives af Fagligt Selskab for Sygeplejersker, der arbejder med Udvikling og Forskning (FS32) og henvender sig til alle, der beskæftiger sig med udvikling og forskning indenfor sygeplejen eller interesserer sig for dette.

I Forstyrrelsen kan du publicere og læse artikler, der formidler udviklings- og forsknings tiltag, processer og/eller projekter inden for alle facetter af sygepleje og forandrings-, forbedrings-, implementerings- og evalueringsprocesser.

Du kan finde forfattervejledninger

Forfattervejledning 2023    Artikelskabelon   Titelblad

I Forstyrrelsen er også indlæg om synspunkter/nye tanker på forskning og udvikling ,metodeartikler og boganmeldelser.

Redaktionen sammensættes, så der både indgår sygeplejersker med stor klinisk erfaring og sygeplejersker med erfaring fra udviklings- og forskningsarbejde. Redaktionen består lige nu af 5 personer, der alle har solid erfaring med artikelskrivning – både faglige og videnskabelige artikler.

I Forstyrrelsen er der information om FS32 og bl.a. et fast indslag ”Nyt fra bestyrelsen”, som altid skrives af formanden for FS32. Derudover formidles oplysninger om det årlige landsmøde og andre arrangementer udbudt gennem den faglige sammenslutning samt aktiviteter i bestyrelsen.

Vil du være med-redaktør eller har du bare en idé, som du gerne vil have i bladet, inviteres du til at skrive til en af redaktørerne