Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Nyhed

Er du til jura, psykologi, retorik eller noget helt fjerde, kan du nu blive klogere til halv pris

Igen i år samarbejder Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland og Folkeuniversitet i Aarhus og Herning. Her kan du som medlem af DSR komme med på et af de udvalgte kurser til halv pris.

Publiceret: 

4. januar 2023

Senest opdateret: 

19. juni 2023

Af:

Per Colstrup Vinkel

pco@dsr.dk

Mængden af kurser til halv pris er så lang, at det er nemmere bare at sende et link til oversigten. 

Så det gør vi, næsten. 

Du skal dog lige have kredsformand Anja Laursens opfordring til at blive klogere inden du klikker dig videre ind til de mange spændende kurser. 

Hilsen fra kredsformanden:

Det er en gave, når vi løbende i livet kan få lov til at læse, tage en uddannelse, fordybe os, blive klogere. Vi er i Danmark privilegeret med et så godt som gratis uddannelsessystem til første grunduddannelse. Alle skal have mulighed for uddannelse, er vi enige om.

Men uddannelse slutter jo forhåbentlig ikke ved en grunduddannelse – at uddanne sig, at dygtiggøre sig, at lære livet igennem er vidunderligt og et gode, mange bør have del i. For det er givtigt for den enkelte – for dig og dine omgivelser, og det er sjovt og energigivende. Så er det i år, du vil give dig selv den gave? Hvis ja, vil vi gerne støtte din beslutning med den aftale, vi har indgået med Folkeuniversitetet i Herning og i Aarhus.

Den indebærer fordelagtige tilbud, så du får halv pris på en række kurser og øvrige aktiviteter. Vi håber, der er nogle af de udvalgte tilbud, der passer til dig og dit behov, og at du kan få glæde og gavn af tilbuddene.

Se alle mulighederne fra Folkeuniversitetet her.

God læselyst!

På vegne af DSR, Kreds Midtjylland Anja Laursen Kredsformand.