Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Nyhed

Nye tillidsrepræsentanter udklækket til glæde og gavn for dig som medlem

Løn, arbejdsvilkår og faglighed er blandt de elementer de første tillidsrepræsentanter i den ny tr-uddannelse i Dansk Sygeplejeråd har fokus på. Tillidsrepræsentanterne blev fejret i kredsen og skal nu ud og sammen med deres kollegaer sikre gode løn- og arbejdsvilkår.

Publiceret: 

8. maj 2024

Af:

Per Colstrup Vinkel

pco@dsr.dk
Fællesfoto

Efter et grundigt forløb med uddannelse i alt fra lønaftaler til forhandlingsteknik kunne en gruppe sygeplejersker i denne uge kalde sig tillidsrepræsentanter. 

Det blev fejret med diplom og taler i medlemshuset i Virklund. Talerne stod de to kredsnæstformænd, Jacob Gøtzsche og Hanne Holst Long, for. De sagde blandt andet.

"I er første hold af den nye TR grunduddannelse – TILLYKKE med det!

Vi glæder os til samarbejdet om at sikre sygeplejerskerne attraktive arbejdspladser, hvor løn, arbejdsvilkår og faglighed går hånd i hånd.

Jeres engagement og lederskab vil være afgørende for at sikre en positiv og støttende arbejdsplads for alle medlemmer. Som tillidsrepræsentanter står I i frontlinjen for at forsvare sygeplejerskernes interesser og sikre, at vores kollektive aftaler overholdes. Og at I holder til jer. Og hvis I ikke er invitereret så bring selv en stol med til bordet I repræsenterer ikke blot jeres egne kolleger, men også de kollektive aftaler vi har indgået. Om man ”lige” kan lide dem eller ej.

Vi opfordrer jer til at være lydhøre over for jeres kollegers behov og synspunkter. Kommunikation og samarbejde er nøglen til at opnå positive forandringer og styrke sygeplejerskernes position."


Stort tillykke til alle vores nye tillidsrepræsentanter, der blev fotograferet i det flotte forårsvejr.