Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Nyhed

Vild du med på Whitsun festival? Deltag i konkurrencen på kredsens Instagram

Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland har været så heldig at få doneret 100 fribilletter til Whitsun Festivalen på Christianssæde ved Maribo til jer - vores medlemmer. Billetterne er givet af festivalens arrangører som en hyldest til danske sygeplejersker og deres arbejde for samfundet.

Publiceret: 

24. april 2024

Senest opdateret: 

8. maj 2024

Af:

Britta Schoubye

bts@dsr.dk
Whitsun festival

Er du frisk på at tilbringe pinsesøndag den 19. maj i godt selskab og med en masse god musik og gode foredrag, så deltag i konkurrencen på kredsens Facebook. Svar på spørgsmålet og skriv dit fulde navn. Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser – måske er du én af de heldige vindere, der får to billetter.
For at deltage i konkurrencen om to billetter skal du være aktivt medlem, SLS-studerende eller senior i DSR Kreds Sjælland.

Folkene bag Whitsun festivalen skriver:

Rasmus Seebach - Anne Linnet - Guldimund - Tim Christensen - Anya - Smukke Møller/Gasolin - Nicholas Kawamura er bare nogle af de navne, der er på programmet på Whitsun Festivalen 2024.

Den populære Whitsun Festival på Lolland finder hvert år sted pinsesøndag med nogle tusinde gæster i slotsparken til Christianssæde på Lolland. I 2024 er det tredje gang, festivalen spiller op til musik, foredrag og samvær. Festivalens drivkraft er at skabe glæde og fællesskab, og den drives med hjælp fra frivillige og som nonprofit festival. Overskuddet fra festivalen skal på sigt medføre donationer til kultur og natur på Lolland. Hvert år ønsker folkene bag festivalen at uddele 100 fribilletter samt kupon til lidt mad og drikke til en samfundsgruppe, der fortjener det.

I 2024 er det de uundværlige danske sygeplejersker, der er udnævnt som modtagere af de 100 fribilletter. Det skal ses som en påskønnelse af sygeplejerskernes fantastiske indsats for samfundet. TAK!

Du kan læse mere om Whitsun festivalen her på festivalens hjemmeside kan du også se programmet, orientere dig om parkerings- og overnatningsmuligheder, om mulighed for transport og tilkøb af transportbillet, forplejning og meget mere.

Rigtig god fornøjelse!

HAPPY WHITSUN