Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Arrangementer

Her finder du kredsens arrangementer - fagdage, temaeftermiddage, sociale aktiviteter og meget mere.

58854285

Foto:

Regina Dubourg

Oversigt

Se kommende arrangementer - både for medlemmer og for målgrupper som TR, AMiR og seniorer.

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Dansk Sygeplejeråd er en del af hovedorganisationen Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Derfor deltager Dansk Sygeplejeråds medlemmer gratis i mange af FH's arrangementer.

Her kan du følge med løbende, når vi annoncerer de arrangementer i FH, som er aktuelle for sygeplejersker.

På denne side finder du også arrangementer fra øvrige samarbejdspartnere, hvor tilmelding foregår andre steder end gennem DSR/Kreds Syddanmark.

56874821
Fyraftensmøder for AMiR - Nye roller
Med den nye bekendtgørelse om systematisk arbejdsmiljøarbejde er der nye regler om AMR’s rolle og opgaver. To møder den 4. og 20. juni i Odense - deltagere forventes at deltage begge gange.
56874821
Gratis advokatrådgivning til FH Fyn medlemmer
I FH Fyn har vi valgt at indgå et samarbejde med advokat Per Jørgensen. Det betyder at du som medlem af en fagforening under FH–Sektion Fyn kan få gratis advokatrådgivning.
Arrangementer FH Sønderjylland - forår 2024
Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) i Sønderjylland ønsker at forkæle de lokale medlemmer af de tilknyttede fagforeninger. Derfor præsenterer de i foråret 2024 et spændende udvalg af aktiviteter, der er skræddersyet til at udvikle og inspirere. Det drejer sig om et arrangement per måned, hvor medlemmer af f.eks. Dansk Sygeplejeråd kan deltage gratis eller til en relativ lav pris.