Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Arrangementer

Her finder du kredsens arrangementer - fagdage, temaeftermiddage, sociale aktiviteter og meget mere.

Arrangementer
Oversigt
Se kommende arrangementer - både for medlemmer og for andre målgrupper som TR, AMiR og seniorer.

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Dansk Sygeplejeråd er en del af hovedorganisationen Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Derfor deltager Dansk Sygeplejeråds medlemmer gratis i mange af FH's arrangementer.

Her kan du følge med løbende, når vi annoncerer de arrangementer i FH, som er aktuelle for sygeplejersker.

På denne side finder du også arrangementer fra øvrige samarbejdspartnere, hvor tilmelding foregår andre steder end gennem DSR/Kreds Syddanmark.

Temaaften om mental sundhed med Thomas Mygind
FH Sydfyn inviterer til temaaften 12. oktober: Få det bedste ud af det meste - trods alt. På temaaftenen vil Thomas Mygind på en tankevækkende måde give dig og dine kolleger lys til at tage hul på drøftelser om arbejdsmiljø og trivsel.
56874821
Fyraftensmøde for AMiR og TR
FH Fyn inviterer til fyraftensmøde den 24. oktober kl. 16-19 på Lumbyvej 19G i Odense. Målgruppen er AMiR og TR i fagforeninger under FH Fyn, og emnet er: Hvordan bruger vi aktivt de nye vejledninger om psykisk arbejdsmiljø til at skabe forandring på arbejdspladsen.
56874821
Gratis advokatrådgivning til FH-sektion Fyn medlemmer
I FH–Sektion Fyn har vi valgt at indgå et samarbejde med advokat Per Jørgensen. Det betyder at du som medlem af en fagforening under FH–Sektion Fyn kan få gratis advokatrådgivning.
En gruppe sygeplejersker i dialog på et kontor.

Trænger din arbejdsplads til et afbræk i hverdagen?

Du kan søge økonomisk støtte i Kreds Syddanmark til et fagligt arrangement, som du selv står for at planlægge - for dig og din arbejdsplads. Vi kalder puljen Sygepleje i Syd

Du kan læse mere her:

Sygepleje i Syd: Søg om støtte til at lave arrangementer