Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

LEDERtimen om din personlige karriere som leder

Kan vores egen karriere ende med at havne lidt i baggrunden? Og hvad vil det egentlig overhovedet sige at have en ”egen karriere” som leder? Hvad er et naturligt karriereforløb… findes det overhovedet? Det ser vi på i LEDERtimen den 7. marts.

Ledertimen (1)

I dagligdagen har vi som ledere fokus på at skabe den bedste arbejdsplads. Vi vil gerne have, at patienter, pårørende og borgere føler sig godt behandlet, vi vil gerne have, at vi opfylder de mål, som er sat fra arbejdsgiver. Og vi vil gerne skabe en god arbejdsplads med glade medarbejdere.

Men kan vores egen karriere ende med på den måde at havne lidt i baggrunden? Og hvad vil det egentlig overhovedet sige at have en ”egen karriere”? Hvad er et naturligt karriereforløb… findes det overhovedet?

LEDERtimen sætter fokus på dét at huske vores egen karriere. Vi kigger ind i emnet sammen med karrierekonsulent Rita Annette Bonke, der til daglig vejleder ledere om karriere via DSA.

Er der egentlig et naturligt tidspunkt for at give vores egen karriere et eftersyn? Og skal man tale åbent om egen karriere, eller er det noget man bør ”holde for sig selv”?

LEDERtimen er et virtuelt netværk, hvor vi som ledende sygeplejersker deler viden og erfaringer. 

Vi sætter altid et aktuelt emne til debat – men kan også tage andre emner op, hvis der pludselig er noget, som vi gerne vil have andres syn på.
Denne gang handler det som sagt om din karriere.

LEDERtimen foregår virtuelt torsdag den 7. marts 2024 kl. 16.30.

Tilmeld dig her!

Ledertimen

LEDERtimen er dit virtuelle netværk med andre ledende sygeplejersker. Her vender vi hverdagens oplevelser og deler erfaringer på tværs af arbejdspladser. Og altid i fortrolig tone.

Det er med andre ord din mulighed for at vende din hverdag som leder med kolleger, der er i præcis samme situation som dig.

I LEDERtimen tager vi oftest udgangspunkt i et konkret ledelsesemne som afsæt for vores snak. 

Ofte har vi også virtuelt besøg af et menneske udefra, der kan sætte anderledes perspektiv på dagens emne. Det kan for eksempel være en forfatter til en ledelsesbog, en forsker eller en leder ed særlig indsigt i dagens emne. Ud fra et kort afsæt fra vedkommende deler vi så vores egne erfaringer og tanker. 

Vores virtuelle ledertimer foregår i øvrigt altid i fortrolighed - og de varer højst en time. 

LEDERtimen er gratis og kun for medlemmer i Lederforeningen.