Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Nyhed

Hvem skal være ny frontfigur for DSR?

Fem kandidater stiller op til posten som ny forperson i DSR. I september arrangerer DSR, DSRs kredse og Lederforeningen valgmøder, hvor du kan møde de fem kandidater og få det bedste grundlag for, hvem du synes, der skal være den nye forperson i DSR.

Publiceret: 

4. september 2023

Senest opdateret: 

4. september 2023

Af:

Thomas Garlov

thg@dsr.dk
forpersonvalg

Både DSR, kredse og arbejdspladser inviterer til, at du kan møde de mulige forpersoner, inden du skal sætte dit kryds ud for den person, som du foretrækker som kommende ny frontperson i DSR. 

Lederforeningen inviterer alle ledende sygeplejersker til et supplerende valgmøde med særligt fokus på ledelse og ledelsen af sundhedsområdet.

Hør hvordan de fem kandidater tænker om sundhedsområdet, når vi zoomer ind på netop det at skulle lede indsatsen og vores rolle som ledende sygeplejersker.

Valgmødet med fokus på ledelse foregår virtuelt, torsdag den 14. september, kl. 19.00

På valgmødet vender vi aktuelle emner set ud fra i et ledelsesperspektiv – og hører de fem kandidater, hvordan de stiller sig til de pågældende emner. Og du får naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne.

Dette valgmøde er med andre ord kun for ledende sygeplejersker. Vi kommer til at berøre emnet, som er relevante for os som ledere. Og vi beder de fem kandidater om at give deres bud på udfordringer, mulige løsninger og hvilken rolle DSR og Lederforeningen spiller i den forbindelse.

Tilmeld dig det virtuelle valgmøde for ledende sygeplejersker her!

Du kan som sagt også møde de fem kandidater til en række andre valgmøder.

Både DSR og DSRs kredse inviterer til valgmøder. Her vil du kunne høre mere bredt om de fem kandidaters holdninger og synspunkter til sygepleje og sundhedspolitik.
Også på flere arbejdspladser inviteres der til valgmøder.

Lederforeningen opfordrer til, at du også deltager i ét eller flere af disse valgmøder, så du får det bedste grundlag for, hvem du vil pege på som kommende frontperson.

Find den samlede liste over valgmøder her!