Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Nyhed

Invitation: Deltag i projekt om unge medarbejdere og arbejdskultur

Hvad er egentlig en attraktiv arbejdsplads for unge på sundheds- og ældreområdet? Hvordan kan man styrke en arbejdspladskultur, så den appellerer til medarbejdere på tværs af generationer? Og hvordan understøtter man bedst de yngre generationers samspil og samarbejde med ledelse, kolleger og borgere?

Publiceret: 

16. april 2024

Af:

Thomas Garlov

thg@dsr.dk
ung pleje

Fremfærd Sundhed og Ældre inviterer hermed 6 kommuner til at deltage i et projekt med det formål at blive klogere på unge medarbejdere.

​Vi ser på deres ønsker, behov og motivation i arbejdet på sundheds- og ældreområdet, og hvordan den viden kan understøtte en god arbejdskultur med rummelighed og plads til udfoldelse af forskellige kompetencer.

​Vi håber, at vi med dette projekt kan bidrage med viden, der giver kommunerne mulighed for fortsat at tiltrække og tilknytte medarbejdere til sundheds- og ældreområdet i fremtiden.

​Projektets omdrejningspunkt er to generationsværksteder, hvor I som deltagerkommune får mulighed for at dele tanker, ideer og viden. I vil få ny inspiration og være med til at kvalificere de nye værktøjer og redskaber, som vi skaber i projektet.

​Der vil være tale om et arbejdende forum – så I skal have lyst til at sætte jer selv i spil og prøve redskaber af i en faciliteret ramme.

​Det er gratis at deltage i projektet. Projektet dækker ikke udgifter til transport til generationsværkstederne samt frikøb af medarbejdere.

Se hele beskrivelsen af projektet HER!

Hvis I kunne være interesserede i at deltage i projektet, skal I senest den 1. maj 2024 sende en mail til Christina Bendix, specialkonsulent i KL.