Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Nyhed

Hvad betyder det for din ledelse, når du skal lede døgnet rundt ...

Som leder af en arbejdsplads, der aldrig lukker, får du ansvar for, at organisationen fungerer "non-stop" alle døgnets timer, hele ugen og hele året. 24/7/365. Og dét selv om du typisk kun er til stede i en femtedel af den samlede åbningstid. Dermed bliver ledelsesvilkårene på flere måder anderledes end på en arbejdsplads, hvor de fleste møder og går hjem nogenlunde samtidig.

Publiceret: 

3. november 2023

Senest opdateret: 

3. november 2023

Af:

Thomas Garlov

thg@dsr.dk
24-7

Lederforeningen har medvirket til at skabe et nyt fagligt fokus på den særlige rolle, når vi er ansat som ledere på arbejdspladser, der fungerer døgnet rundt hele året. 

For hvordan ændrer det vores lederrolle, og hvordan kan vi indrette vores ledelse og arbejdsplads, så vi også får mulighed for at holde fri ...?

I Væksthus for Ledelse har Lederforeningen derfor sat fokus på den særlige ledelsesfunktion - og medvirket til at samle en række nyttige tanker og anbefalinger i en publikation om emnet.

Publikationen fra Væksthus for Ledelse zoomer ind på det, der er anderledes ved at være leder i døgndrift.

Dens formål er at udbrede forståelsen af dette særlige. Samtidig rummer den også bud på en række ledelsesgreb, der er vigtige for at lykkes med opgaven.

Du kan læse - og downloade - publikationen ganske gratis.

Find publikationen her!