Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Nyhed

Kan du blive for personlig i din ledelse? 

Hvordan lykkes vi som ledere med også at investere personlighed i ledelsesrollen og vores måde at lede på? Det emne går vi tæt på, når ledelsesrådgiver Klaus Majgaard den 25. september sætter sig i den "varme virtuelle stol" i LEDERtimen - til en samtale om det at lykkes som leder. Og så deler vi efterfølgende tanker og holdninger til ledelse - ud fra vores hverdag.

Publiceret: 

5. september 2023

Senest opdateret: 

5. september 2023

Af:

Thomas Garlov

thg@dsr.dk
Ledertimen

I LEDERtimen mandag den 25. september kan du i anledningen af ledelsesbogen møde Klaus Majgaard til en samtale om den svære balance mellem at investere personlighed i ledelsesrollen og samtidig huske skillelinjen mellem rolle og person.

LEDERtimen er dit virtuelle netværk med andre ledende sygeplejersker.

Her vender vi hverdagens oplevelser ud fra et aktuelt emne og deler erfaringer på tværs af arbejdspladser. Og altid i fortrolig tone.

Klaus Majgaard er ud over at være ledelsesrådgiver også forfatter – og har netop udgivet bogen Ledelse er at skabe en beboelig verden. Bogen samler 20 læsestykker om ledelse, værdiskabelse og dømmekraft.

Samtalen er afsæt for, at vi som ledende sygeplejersker udveksler erfaringer og tanker om, hvordan vi selv bruger vores personlighed i vores ledelse … og hvornår det slet ikke duer.

LEDERtimen foregår den 25. september kl. 16.30 – og er gratis for dig, når du er medlem i Lederforeningen.

Tilmeld dig LEDERtimen den 25. september om vores personlighed og skillelinjen mellem rolle og person her!

Læs også anmeldelsen af bogen ”Ledelse er at skabe en beboelig verden” af Klaus Majgaard med 20 læsestykker om ledelse, værdiskabelse og dømmekraft her!

PRAKTISK

LEDERtimen er et virtuelt tilbud til ledende sygeplejersker, hvor vi deler erfaringer, viden og hverdagen som ledere indenfor sundhedsområdet.

Ofte indleder vi med et besøg af en person, der kan starte dagens emne. Herefter fortsætter deltagerne så med at dele indtryk og tanker.

Denne LEDERtimen med besøg af forfatter og ledelsesrådgiver Klaus Majgaard foregår den 25 september kl. 16.30. LEDERtimen varer maksimalt en time. 

LEDERtimen foregår altid i fortrolighed. Tilbuddet er gratis, når du er medlem i Lederforeningen.

Tilmeld dig LEDERtimen den 25. september her!

 

bog-sep