Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Hvad er de tydelige udfordringer og fordele ved selvstyrende teams? 

25 kommuners forsøg med at indføre faste tværfaglige og selvstyrende teams i ældreplejen er nu evalueret. Nu inviteres du til en spændende opfølgning på evalueringen, hvor vi sammen kigger nærmere på de udfordringer, som den nye indretning af hjemmeplejen også indeholder.

teams-ældre

Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, VIVE, har fulgt udviklingsarbejdet og konkluderer, at den nye teamstruktur bliver fremtiden. Faste, tværfaglige og selvstyrende teams i ældreplejen øger kvaliteten af plejen og giver bedre trivsel hos medarbejderne, konkluderer VIVE.

Men det svinger meget, hvordan man har arbejdet med forsøget. Og der er både udfordringer og plads til forbedringer, tilføjer VIVE på baggrund af de mange forsøg i kommunerne.

Nu inviterer vi i Lederforeningen derfor til, at du kan få et eksklusivt indblik i, hvor VIVE har fundet udfordringer i måden at opbygge selvstyrende teams på … og i at ændre hele plejetilgangen i hjemmeplejen. Og hvad den nye indretning også giver af gode muligheder.

Arrangementet foregår virtuelt, tirsdag den 28. maj kl. 16.30 – 17.30

Arrangementet er gratis - og kræver, at du er medlem i Lederforeningen. Tilmeld dig her!

Projektchef i VIVE, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, Martin Sandberg Buch, har sagt ja til at dele erfaringer fra evalueringen af de 25 kommunale forsøg.

Du får naturligvis også mulighed for at dele dine egne tanker om den nye indretning af hjemmeplejen. Og dele tanker om, hvad selvstyrende teams vil betyde for ledelsen og vores indsats som ledere og ledende sygeplejersker.

Vi håber, at du på denne måde vil opleve, at du bliver endnu bedre klædt på til, hvordan den kommunale hjemmepleje kan indrettes. Og hvordan du og I kan skabe den bedste model for de nye teams.

PRAKTISK:

  • FORDELE OG UDFORDRINGER VED SELVSTYRENDE TEAMS I HJEMMEPLEJEN
  • VIRTUELT ARRANGEMENT, TIRSDAG DEN 28. MAJ KL. 16.30 – 17.30
  • DELTAGELSE ER GRATIS – DU SKAL VÆRE MEDLEM I LEDERFORENINGEN

Tilmeld dig her!