Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Hotel Koldingfjord: Medlemstilbud 2024

Hotel Koldingfjord har sammensat et særligt ferietilbud til dig, der er medlem af Dansk Sygeplejeråd. Book med medlemsrabat og nyd et par afslappende feriedage i historiske bygninger omgivet af smuk natur.

Hotel Koldingfjord set fra fjordsiden

Få medlemsrabat på Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord har sammensat et særligt ferietilbud til dig som medlem af Dansk Sygeplejeråd.

Book med rabat og nyd et par afslappende feriedage i historiske bygninger, direkte ned til Kolding Fjord og omkranset af skov:

  • Slap af med udsigt over vandet, gå på opdagelse i naturen og tag en dukkert i fjorden.
  • Få gratis adgang til Dansk Sygeplejehistorisk Museum, som ligger ved hotellet.
  • Pool, sauna og et mindre fitnessområde til fri afbenyttelse for hotellets gæster.
  • Besøg Koldinghus Slot eller Trapholt Kunstmuseum.
  • På Hotel Koldingfjord er du også tæt på Flensborg, Ribe, Vadehavet, Legoland, Århus og Odense.

Medlemstilbudene er gældende i følgende perioder i 2024:

  • 08.01 - 29.02 (inkl. vinterferie)
  • 22.03 - 01.04 (Påskeferie)
  • 08.05 - 12.05 (Kr. Himmelfart)
  • 17.05 - 20.05 (Pinse)
  • 21.06 - 11.08 (Sommerperiode)
  • 11.10 - 20.10 (Efterårsferie)

Medlemstilbud 2024

Ferie for to: 1.545 kr.

2 overnatninger i delt dobbeltværelse for 2 personer inkl. stor morgenbuffet og 2 entrébilletter til Dansk Sygeplejehistorisk Museum. I alt 1.545 kr.

Familieferie for tre: 2.295 kr.

2 overnatninger i familieværelse for 2 voksne og 1 barn inkl. stor morgenbuffet og 2 entrébilletter til Dansk Sygeplejehistorisk Museum (børn har fri entré). I alt 2.295 kr.

Familieferie for fire: 2.995 kr.

2 overnatninger i familieværelse for 2 voksne og 2 børn inkl. stor morgenbuffet og 2 entrébilletter til Dansk Sygeplejehistorisk Museum (børn har fri entré). I alt 2.995 kr.

Spis middag med udsigt over fjorden

Tilkøb halvpension på hotellet begge aftener med 2-retters sæsoninspireret menu efter køkkenchefens valg og efterfølgende kaffe/te. Pris: 750 kr. pr. person for 2 dage. Børn fra 3-12 år ½ pris.

Booking

Book her

Book direkte hos Hotel Koldingfjord på telefon 75 51 00 00 eller mail hotel@koldingfjord.dk. Oplys bookingkode: D-PKA samt dit DSR-medlemsnummer.

Kun for medlemmer

Tilbuddet gælder kun ved ophold, hvor du som medlem selv deltager. Der er et begrænset antal værelser til den oplyste medlemspris. Ovenstående priser er baseret på betaling ved afrejse og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Betingelser

Booking skal foretages på forhånd og senest 8 dage før ankomst. Der er mulighed for at bestille max. 5 værelser pr. booking, og placering og tildeling af værelser sker ud fra hotellets belægning på dagen. Der kan kun garanteres et bord i hotellets restaurant, hvis der er bestilt halvpension eller reserveret bord i forbindelse med booking. Hotellet forbeholder sig ret til at annullere bookingen indtil 30 dage før ankomst.

Find vej

Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding

Se mere på Hotel Koldingfjords hjemmeside
Emblem fra Dansk Sygeplejeråd.
Bliv medlem i dag
Meld dig ind ligesom flere end 70.000 af dine kolleger. Med et medlemskab af Dansk Sygeplejeråd står du stærkere som sygeplejerske.